Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Obrovský šok! Hviezdny krásavec sa vzdal úlohy v štvrtej sérii kultového seriálu, TENTO herec ho nahradí!
Zdielať na

Obrovský šok! Hviezdny krásavec sa vzdal úlohy v štvrtej sérii kultového seriálu, TENTO herec ho nahradí!

Zdroj: youtube/screenshot

V sobotu večer, tesne pred Halloweenom, sa podarilo Netflixu poriadne nahnevať fanúšikov populárnej fantasy série The Witcher (Zaklínač) v hlavnej úlohe s britským hercom Henry Cavillom (39). Oznámili, že sa tam od 4. série už neobjaví. Má ho nahradiť exmanžel Miley Cyrus, brat slávnejšieho Thora...

Nový Zaklínač má byť austrálsky herec Liam Hemsworth (32), ktorý už vydal vyhlásenie, kde ubezpečoval, že rovnako ako jeho predchodca je veľkým fanúšikom Zaklínača a je to pre neho veľká pocta. Naozaj nikto z fanúšikov Cavilla nečakal, že sa po troch úspešných sezónach vzdá postavy Geralta z Rivie. "Ako fanúšik Zaklínača sa už nemôžem dočkať príležitosti zahrať si Geralta z Rivie. Henry Cavill je úžasný. Som poctený, že mi odovzdáva opraty a necháva ma prevzať meče Bieleho vlka v ďalšej kapitole tohto dobrodružstva. Henry, už roky som tvojím fanúšikom a inšpiruje ma, čo si priniesol do tejto obľúbenej postavy. Latka je nastavená vysoko, ale veľmi sa teším na vstup do sveta Zaklínača," odkázal Liam.

Táto nečakaná správa prichádza pár dní po tom, čo Henry Cavill oznámil, že sa vráti na filmové plátno ako Superman, keď na Instagrame zdieľal fotografiu v jeho ikonickom plášti. Nie je známe pozadie jeho rozhodnutia, ani či má návrat do sveta superhrdinov DC nejakú súvislosť s jeho odchodom zo Zaklínača. Bývalý producent a scenárista seriálu Beau DeMayo prezradil, že niektoré osoby zo štábu veľmi neobľubovali knihy poľského autora Andrzeja Sapkowského, ba sa im mali otvorene vysmievať. Špekuluje sa, že herec mohol mať preto s tvorcami seriálu konflikty. Je totiž známe, že je veľkým fanúšikom Sapkowského Zaklínača, ale produkcia sa postupne čoraz viac od pôvodných textov autora odkláňala. 

Henry Cavill ako Geralt v seriáli The Witcher: 

Cavill uviedol: "Moja cesta Geralta z Rivie bola plná príšer a dobrodružstva, bohužiaľ, svoj meč i talizman pre štvrtú sériu odložím. Úlohy sa ujme fantastický Liam Hemsworth. Rovnako ako u najväčších literárnych postáv postúpim pochodeň s úctou k času strávenému stelesnením Geralta a s nadšením, keď vidím Liamov pohľad na tohto najviac fascinujúceho a najjemnejšieho muža." Na debut Liama Hemswortha si budú musieť záujemci počkať. Len tretiu sériu Zaklínača uvedie Netflix ešte s Cavillom až v lete 2023. No už sa píšu scenáre pre 4. a 5. sériu a budú sa nakrúcať spoločne. Z toho sa dá usudzovať, že nimi chce Netflix seriál ukončiť. 

S obľúbenou úlohou v seriáli sa Henry rozlúčil spolu s fanúšikmi na Instagrame:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie