Jasno
28°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Sexbomba Lulu ide tvrdo po Soukupovi, hoci čaká dieťa s Agátou! Prišla so šokujúcou ponukou!
Zdielať na

Sexbomba Lulu ide tvrdo po Soukupovi, hoci čaká dieťa s Agátou! Prišla so šokujúcou ponukou!

Archívna reportáž

Agáta čaká s Jaromírom ich prvé dieťa, počali ho hneď v úvode vzťahu. Staršiu dcérku má s Jakubom Prachařom.

To, že sa vzťahom s Agátou Hanychovou (37) dostane až tak do pozornosti mnohých žien azda nepredpokladal ani samotný Jaromír Soukup (53), hoci sebavedomie mu iste nechýba. Ešte donedávna bol skôr za svojského komentátora relácií vo svojej televízii, ale popri Agáte ukázal aj celkom inú tvár. Stihla si ho už všimnúť aj sexbomba a údajná fitnesska Zdeňka "Lulu" Černá (41), ktorej sa páčia úspešní a bohatí muži, napríklad aj Karlos Vémola (37), s ktorým pred časom prežila aférku a načas sa jej podarilo prerušiť jeho vzťah s Lelou Ceterovou (33), hoci mali už spolu dcérku.

​Keď Lulu tvrdí, že sa jej páčia úspešní a ambiciózni muži, dá sa jej to veriť, veď ktorej žene by aj nie. Ona však z toho vie vyťažiť pár minút slávy aj pre seba, čo je pre ňu nemenej podstatné. Ktovie, či a do akej miery bola pravda, že so zápasníkom MMA Vémolom mala intímny pomer takmer rok. Na dôkaz toho, že si nevymýšľa, zdieľala na sociálnych sieťach selfie z kúpelne vo Vémolande. Karlos poprel, že by s ňou mal niečo viac, vraj bola u neho len na záhradnej grilovačke. So Soukupom zatiaľ nič nemala, ale zviditeľňuje sa už tým, že verejne odvážne vyhlasuje, že má na neho zálusk.

Lulu nechápe, že všetci nevidia, aký je Jaromír atraktívny. "Prekvapilo ma, že to všetkých prekvapilo. Jaromír je veľmi zajímavá partia, fešák a môj typ. Je v najlepších rokoch a myslím, že sa k nemu aj vekovo hodím lepšie ako Agáta. Priťahují ma zrelší muži od päťdesiatky nahor. Vie, čo v živote chce, a je úspešný, preto ho poznám. Páči sa mi jeho figúra, tvár, ako vystupuje, ako rozpráva. Všetko ma na ňom zaujalo," vychŕlila zo seba Lulu pre Expres.cz hotové vyznanie. Podľa jej slov dáva prednosť slobodným mužom, a tak nie je pre ňu Soukup v súčasnosti aktuálny. Ozve sa vraj ale okamžite, ako sa Soukup s Agátou rozíde.

Spoločná šou Agáty a Jaromíra veľmi nevyšla, a tak to skúša sólo v jej šou Holčičky:

Zverila sa však s tým, že aj keď ho osobne nepozná, žiarli, keď ho vidí s partnerkou, a preto radšej nepozrela ani jednu epizódu ich relácie Agáta Jaromíra Soukupa. "Nemusím sama seba takto trápiť," mieni, no je skutočne zvláštne žiarliť na muža, ktorého osobne ani nepozná, tvrdí, že nie je zatiaľ úplne zamilovaná, ale zahľadená rozhodne je. O to vzláštnejšie vyznievajú jej ďalšie plány. "Mám v pláne sa usadiť a založiť rodinu. Myslím, že na rozdiel od Agáty mám tú výhodu, že nemám tri deti s tromi rôznymi mužmi, ale starostlivo si vyberám toho naj," tvrdí a myslí si, že by mali s Jaromírom pekné deti, ktorých si môže finančne dovoliť aj viac a "žiadne nebude živoriť"

Lulu si opäť robí zálusk na zadaného muža, podľa vlastných slov je taktiež zadaná, ktovie čo si o jej slovách o deťoch s iným mužom myslí jej partner:

Keď sa začalo hovoriť o rozchode páriku, hneď sa ozvala. "Neprajem im to, aj keď by to pre mňa bolo ideálne, ale ako poznám Agátu a Jaromíra, žiadny ich vzťah nebol extrémne dlhý, pokiaľ viem, Takže skôr či neskôr sa im to rozpadne, som si istá," hovorí Lulu a akosi už potom nepremýšľa nad tým, žeby zrejme podobný osud čakal aj ju, keď už takto kalkuluje. No Soukup nie je žiadny Vémola a je nepravdepodobné, že by si neudržal nohavice, najmä s ohľadom na to, že bude otcom. Zatiaľ sa k tejto ponuke ani nevyjadril, len Agáta na Lulu už reagovala na Instagrame posmešnými komentármi k jej životopisu a fotkám, ale po pár hodinách to zmazala. Zrejme preto budú Lulu ignorovať, čo bude asi najrozumnejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie