Oblačno
13°
Bratislava
Michal, Michaela
29.9.2024
Sexi Aquaman v celej kráse! Jason Momoa sa odhalil a fanúšičky šli do mdlôb!
Zdielať na

Sexi Aquaman v celej kráse! Jason Momoa sa odhalil a fanúšičky šli do mdlôb!

Zdroj: Instagram/JM

Americký herec Jason Momoa (43) je roduverný Havajčan a na tradície ostrovanov nedá dopustiť. Roky žil spolu s Lisou Bonet (54) a ich dvomi deťmi v Los Angeles, kde sa začala aj jeho závratná kariéra. To bol zrejme aj hlavný dôvod, prečo tieto dve hviezdy začiatkom tohto roku oznámili svoj rozchod. Lisa ťažko znášala jeho slávu a neustále nakrúcanie, keď bol často mimo domova. Teraz nakrúca na rodnom ostrove, obklopenom Tichým oceánom a dokazuje, že pre svoju slávnu rolu Aquamana je ako stvorený.

​Momou veľmi rozčuluje ako sa v čoraz väčšej miere znečisťujú oceány plastami. On sám sa veľmi angažuje, aby upozornil na tento nešvár, ba dokonca si na protest oholil nedávno veľkú časť svojich bujných vlasov, ktoré boli jeho pýchou. "Je to také smutné, takže vás prosím, urobte čokoľvek, aby ste vo svojom živote eliminovali plasty na jedno použitie. Pomôžte mi," upozornil svojich sledovateľov. "Za nové začiatky, šírme alohu," vyzval herec vo svojom príspevku na sociálnych sieťach koncom leta všetkých z Havaja, no je to tak trochu biznis - keďže jeho firma predáva vodu v nekonečne recyklovateľných hliníkových fľašiach.

Za každú zakúpenú fľašu vraj dá odstrániť z oceánu jednu plastovú. Ale ako vidí počas jeho súčasného pobytu na Havaji, stav oceánu je kvôli plastom stále katastrofálny, a preto sa rozhodol ešte pritvrdiť novými výzvami a oholenie hlavy bolo prvou z nich. Počas minulého víkendu sa spolu s kamarátmi a rybármi vybral na lov rýb a na sociálnu sieť odtiaľ pridal zábery jeho statného obnaženého tela. "Sunday fanday. Úžasný čas s da ohana. Veľký mahalo kapitánovi Hoperovi a J za to, že nám pomohli chytiť nejaké aku. Sušené aku bude celý týždeň," vysvetlil vo svojom príspevku, kde použil aj zopár havajských výrazov.

Pozrite si upútavku na trhák Aquaman 2, ktorý príde čoskoro do kín:

Vyše meter deväťdesiat vysoký "Aquaman" na Instagrame zdieľal fotografie a video ako loví z lode zo zvlneného oceánu ryby. To by azda nebolo až také zaujímavé, nebyť odevu, ktorý zvolil. Prirodzenie mu zakrývalo iba akési rúško, zadok ukázal v celej paráde. V takejto nahote svoju dokonalú figúru ešte neukázal, a tak niet pochýb, že fanúšičky išli do kolien a poriadne preskúmali každý kúsok jeho tela.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Veľmi zaujalo najmä jeho bedrové rúško. "Veľké mahalo za tú bedrovú látku, ktorá veje vo vetre!" stálo v jednom vtipnom komentári a aj ostatné sa niesli v podobnom duchu ako "To je oblečenie pre mňa," či "Pohni tou rybou, snažím sa niečo vidieť". Nuž, viac Jason neukázal, ale aj tak to maximum, ktoré bolo vidno, milióny jeho skalných veľmi potešilo.

Pevný Momoov zadok rozhodne zaujal:

Instagram/JM

Súvisiace články

Najčítanejšie