Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Farna, Absolonová aj Čvančarová zúria! TOMUTO podvodu rozhodne neverte!
Zdielať na

Farna, Absolonová aj Čvančarová zúria! TOMUTO podvodu rozhodne neverte!

Archívne video

Monika sa predviedla aj po boku Ondreja Kandráča:

Keď ide o biznis, ide o všetko! Na rôzne reklamy na pokútne výrobky uverejnené na internete sa pofidérni podnikatelia neštítia zneužiť kohokoľvek. Často aj celebrity, ktoré s nimi nemafjú vôbec nič spoločné. Nie je ľahké vypátrať osoby, ktoré sa za reklamou skrývajú, čo im má umožňovať anonymita internetového prostredia a šifrovanie domén. Tri známe české umelkyne, herečka Jitka Čadek Čvančarová (44) a dve speváčky Monika Absolonová (46) a Ewa Farna (29) sa o to predsa len pokúsia, keďže ich mená využili na propagáciu výrobkov na chudnutie zatiaľ neznáme osoby bez toho, aby s tým hviezdy súhlasili.

​Všetky tri krásne dámy sa vyznačujú ženskými tvarmi, aj keď o Monike Absolonovej to už pár mesiacov neplatí po tom, čo po rozchode s partnerom a otcom jej dvoch synov výrazne schudla. V minulosti ale neustále riešila kilá navyše, ktoré sa na ňu nalepili po pôrodoch. Má veľmi rada dobré jedlo, ktoré si vie pripraviť aj sama, a tí, ktorí okúsili jej kuchyňu ju považujú za skvelú kuchárku. Ewa Farna zas naberala po stresoch, keď jej fanúšikovia ešte ako tínedžerke zazlievali každé kilo naviac, hoci vyzerala skvelo. Stala sa preto hlavnou propagátorkou trendu "body positive", naplno rozbehnutého vo svete aj v našich končinách. Príťažlivej herečke Jitke Čvančarovej jej plné tvary zas priniesli rad zaujímavých hereckých rolí.

Ani jedna z týchto troch umelkýň preto nepotrebuje užívať žiadne prostriedky na chudnutie, svoje postavy si vedia udržiavať aj bez nich. Je však stále veľmi ťažké prekonávať módne diktáty z minulosti, ktoré vyzdvihovali priam vychudnutosť aj u zrelých žien, akoby mali vyzerať stále ako dospievajúce dievčatá. Aj preto si rôzne firmy dokážu vždy veľmi dobre zarobiť na ponúkaných výrobkoch, ktoré majú zaručovať ženám ideálne štíhle postavy podľa vzorov modeliek z módnych časopisov. Ako príklad im slúžia rôzne známe tváre, ale tie si za to obvykle pýtajú aj dosť peňazí, ak sú vôbec ochotné do reklamy ísť.

Ewa zažiarila aj vo vysielaní televízie JOJ:

​V prípade menovaných troch umelkýň si preto ich súhlas nikto pre istotu ani nevyžiadal. Všetky tri to pobúrilo a rozhodli sa konať. Pre pomoc sa obrátili na právníkov a varovali ostané ženy. "Prosím vás, samozrejme, že je to absolútna lož. Prosím, nič nekupujte! Uvidíme, čo zmôže zákon, dávajte si pozor a nenechajte sa vtiahnuť do lží," odkázala na sociálnej sieti herečka Jitka Čvančarová. Pridala sa aj speváčka Ewa Farna.

Krásna Monika chudnúť rozhodne nepotrebuje:

"Najhoršie je, že je to trestné, ale páchateľov - vzhľadom na internetové prostredie, šifrované domény a podobne - v podstate nie je veľmi reálne vypátrať," uviedla Ewa s istou dávkou skepsy. Na podvod upozornila aj Monika Absolonová. "Nepoužívam žiadne kvapky na chudnutie! Je to podvod! Ani Ewa, ani Jitka nič také nepoužívajú," konštatovala za všetky tri s jej súčasnou postavou spokojná muzikálová hviezda. Ostáva len dúfať, že na to neserióznej firme ľudia vo veľkom neskočili.

Súvisiace články

Najčítanejšie