Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Čo by na toto povedala Alžbeta II.! TENTO člen kráľovskej rodiny ide do reality šou!
Zdielať na

Čo by na toto povedala Alžbeta II.! TENTO člen kráľovskej rodiny ide do reality šou!

Archívna reportáž

Za ostatných pár dekád si televízni diváci po celom svete veľmi obľúbili rôzne viac či menej bizarné reality show. Televízne stanice sa snažia zvyšovať sledovanosť atraktívnymi účastníkmi z radov celebrít, ktoré obvykle veľmi dobre zaplatia. Jednej austrálskej súkromnej televízii sa teraz podaril parádny ťah, keď sa jej podarilo získať až dvoch exkluzívnych hostí. Jedným z nich je člen britskej kráľovskej rodiny Mike Tindall (44), manžel dcéry princeznej Anny a bývalý ragbista. Práve v Austrálii sa pár zoznámil po tom, čo si ho najstaršia vnučka zosnulej kráľovnej Alžbetty II., Zara Phillips (41), vyhliadla počas jedného zápasu.

​Športovo založený kráľovský pár má spolu tri deti. Po dvoch dievčatkách Mii (8) a Lene (4) sa im vlani narodil aj vytúžený chlapček Lucas. Po narodení dievčat bývalá olympionička a závodná jazdkyňa na koňoch Zara dvakrát po sebe potratila, čo niesla veľmi ťažko. Teraz je už rodinka konečne spokojná. Mike Tindall si udržuje stále dobrú fyzickú kondíciu a formu, čo by chcel zúročiť aj v austrálskej reality show I'm A Celebrity: Get Me Out Of Here! (Som celebrita: Dostaňte ma odtiaľto!), ktorá sa bude odohrávať v queenslandskej džungli. Bude to veľmi vyčerpávajúca vytrvalostná súťaž. Za svoju účasť, aj keď by sa nestal víťazom, má dostať Tindall odmenu 150-tisíc libier za každý deň, čo v šou vydrží, ako píše DailyMail. Podľa všetkého si ale na túto zábavku nevyžiadal povolenie "Koruny".

Táto reality show sa vracia po pandemickej prestávke do Austrálie po prvýkrát od roku 2019 a začína v nedeľu 6. novembra. Do Brisbane prileteli už prví súťažiaci a Mike Tindall bol medzi nimi. V prvý deň sa do džungle dostane desať celebrít, pričom ďalšie by mali nasledovať neskôr. Veľkým ťahákom bude iste spevák Boy George, ktorý si za účasť zabezpečil najväčšiu výplatu v jej histórii. Tento hitmaker z 80. rokov dostane takmer 1 milión dolárov, pričom zdroj uviedol: "Už dávno sme v šou nemali tak obrovskú svetovú hviezdu a on nepochybne priláka divákov." Zrejme mu ako vegánovi povolili aj to, že sa môže vyhnúť mnohým stravovacím výzvam, ktoré zahŕňajú požitie rôznych strašidelne vyzrajúcich živočíchov.

Mike sa zdá byť skvelý manžel a otec s rešpektom k rodine, do ktorej sa dostal:

"Pre 'značku Tindall' je to skvelý krok, ktorý desaťnásobne zvýši jeho mieru popularity. Tento rok budú všetky oči upreté na Mikea," uviedol pre MailOnline odborník na značky Nick Ede s tým, že bývalý ragbista môže získať potom hlavnú úlohu športového komentátora, účastníka diskusie alebo moderátora relácie. Od roku 2011 ženatý a rodinne založený Mike Tindall povedal: "Bude to pravdepodobne jeden z najdlhších momentov, keď budeme celkom bez komunikácie s rodinou, takže to bude zrejme najťažšie".

Mike s manželkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mike Tindall (@mike_tindall12)

Jeho snahou bude vždy získať nejaké "hviezdy" teda body, pretože chce jesť, keďže obmedzovanie prístupu k strave je jedným z trestov. Problém má byť aj spánok, "ale mám tri deti, takže riešenie nedostatku spánku k tomu patrí", hovorí a berie aj to pragmaticky. Niet pochýb, že sa bude snažiť udržať v šou čo najdlhšie, za dennú gážu na úrovni dobrého 10-ročného slovenského platu sa to iste oplatí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie