Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Tehotná Hanychová a Soukup: TOTO ako hlavný dôvod krachu vzťahu!
Zdielať na

Tehotná Hanychová a Soukup: TOTO ako hlavný dôvod krachu vzťahu!

Archívna reportáž

Pred 5 rokmi sa Agáte narodila Mia, teraz čaká tretie dieťa s tretím mužom

K aktuálnemu oznámeniu, že končí iba nedávno uvedená televízna šou Agáta Jaromíra Soukupa, sa okamžite vyrojili otázky aj o stave ich vzťahu v súkromí. Agáta Hanychová je nadšená, že jej majiteľ súkromnej televízie a partner Jaromír Soukup poskytol priestor na ďalší pokus s jej novou reláciou Holčičky a akoby už pre ňu neplatilo odporúčanie lekárov, aby sa šetrila kvôli jej rizikovému tehotenstvu. A keďže sa ani s Jaromírom už veľmi neukazuje, ľudia už začínali mať jasno, že je koniec.

​Agáta však stále tvrdí, že je všetko v poriadku a nemusí sa s nastávajúcim oteckom stále pretŕčať. Aj keď šou Agáty s Jaromírom skončila, ich vzťah vraj pokračuje ďalej. No nebude to tak navždy - aspoň to tvrdia hviezdy. Pozrela sa na to bližšie istá veštica. "Obaja sú to obrovsky zložité osobnosti. Priala by som im, aby im to vyšlo, ale karty, bohužiaľ, hovoria jasne," konštatovala pre Extra.cz Barbora Kočková.

Sledovaná dvojica nevyvoláva u mnohých práve dojem nejakej serióznosti a úprimnosti. "Je a bude to vášnivý vzťah plný emócií. Môže medzi nimi už pomerne skoro dôjsť k pomyselnému rozchodu, ale zatiaľ zostanú spolu. Nemôžem povedať, že by som ich videla v dlhodobom vzťahu, ale nejaký rok to potrvá," začala s výkladom veštica a zrejme tým nikoho ani tak veľmi neprekvapila. Podobne to bolo aj s jej ďalšiou interpretáciou kariet. 

Pri nakrúcaní tejto relácie sa do seba zamilovali:

"Dieťa, ktoré teraz čakajú, je posledné, ďalšie spolu mať nebudú," uvidela v kartách odkaz aj k ich očakávanému dieťaťu. "Vekový rozdiel a rozdielnosť pováh vnáša niekedy do vzťahu adrenalín, čo ich síce hnevá, ale zároveň ich to k sebe veľmi priťahuje. Pre Agátu je na jej partnerovi najatraktívnejšia jeho osobnosť," upozornila na dôležité prvky skúsená kartárka s údajne veľkým počtom správnych predpovedí. Zvlášť sa venovala aj Agátinej povahe: "Ona je typ, že sa jej všetko veľmi dotýka. Všetko, čo sa jej povie, berie osobne. Nie je vo vzťahu zvyknutá počúvať, čo je veľká škoda. Na druhej strane chce zázemie, rodinu, tieto túžby tu sú. Ale vždy to stroskotá na jej egu."

Agáta stojí opäť pred kamerami, napriek rizikovému tehotenstvu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Karty naznačujú, že Agáta bude panovačná, dominantná a bude sa snažiť Jaromírovi diktovať, čo robiť a čo nie. Ani si to neuvedomuje, ale chce, aby muž spĺňal jej vzorce správania, lenže teraz na seba narazili dve autority. On to bude dlho tolerovať, pretože tá láska medzi nimi je naozaj veľká, a to z oboch strán. Ale aj tak to vo finále dopadne zle, pretože to sice bude prehliadať, ale nakoniec to nedá. Zaslepenosť láskou riešenie tohto problému oddiali, ale Jaromír Soukup má sám nejaké vzorce správania, svoj život si už dlhodobo riadi sám, takže to pre neho bude neprekročiteľné. Pritom mi karty ukazujú, že keby sa stretli pred dvadsiatimi rokmi, mali by nádej, že by im ich vzťah mohol vyjsť. Teraz už, bohužiaľ, nie. Ani jeden sa tomu druhému nedokáže dlhodobo podriadiť," dôsledne zanalyzovala Kočková. Už si len počkať, nakoľko sa jej podarilo trafiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie