Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vémola ukazuje svoju moc nechutným spôsobom! Mladej údajnej milenke TAKTO strpčuje život!
Zdielať na

Vémola ukazuje svoju moc nechutným spôsobom! Mladej údajnej milenke TAKTO strpčuje život!

Viac ako výkonmi v zápasoch púta Vémola pozornosť neverami

Ako sa hovorí, aj na psa raz príde mráz, či v prípade zápasníka Karlosa Vémolu (37) skôr na leva, ku ktorému sa rád prirovnáva. Rôzne "levice" mu v súčasnosti robia zo života peklo. Je o ňom notoricky známe, že sa s nimi doteraz nemal problém ukazovať ani na verejnosti v rôznych pražských kluboch, hoci je čerstvo v manželstve, kde nechýbajú dve deti, s Lelou Ceterovou (33). Na jednej z jeho bokoviek si teraz ale už nejaký ten zub zrejme vylámal, a preto zúri až do nepríčetnosti.

​S pomstou za vyzradenie ich pomeru mohla asi aj počítať mladá, ešte pomerne neskúsená začínajúca pornoherečka Hana Džurbanová alias Rika Fane (18). Ktovie, či už aj neoľutovala, že zverejnila ukážky z ich konverzácie, keď si dohadovali stretnutie a poskytla už aj rozhovor o ich vzťahu. Najskôr sa Vémola tváril, že ju nepozná, potom už pritvrdil, keď o nej prehlásil na Instagrame, že sa jej zriekli rodičia, fetuje, predáva sa za tri koruny, pričom ju označil za vyhasnutú účastníčku talentovej šou. To Riku veľmi pobúrilo, a podľa nemenovaného zdroja sa jej tiež nepáčilo, keď sa jej začala vyhrážať a urážať ju Lela. Spolu s Karlosom ju mali pritom vraj žiadať, aby sa k ničomu nevyjadrovala.

Na základe rozhovoru, ktorý Rika poskytla exkluzívne eXtra.cz, ju Karlos kontaktoval s prosbou, aby všetko stiahla a povedala, že si to všetko vymyslela. Keďže sa k tomu po tom, čo ju tento kontroverzný ženatý muž spolu s manželkou verejne dourážali, nemala, ba práve poskytla ešte viac detailov o jej pomere s ním, začal Karlos konať. "Predseda, prosím, zavolaj ráno Tutterovi, či by sa s tým dalo niečo robiť, aby sa tá ku*da dala nejako zastaviť. Ubližuje to Lele, stresuje ma to pred zápasom..," zaznelo v hlasovej správe, ktorú zápasník MMA poslal neznámej osobe. Nahrávku zverejnila Eva Feureislová, vyzývavá hviezdička z reality show VyVolení, na svojom Instagrame v stories a pridala aj pikantné videjko Vémolu v súkromnom autobuse s tromi kráskami.

Toto prezradila Rika o vzťahu s Vémolom:

V hlasových správach zápasník hovorí aj o "dvojminútovom rande" a "múke" v pražskom klube. Je isté, že nehodlal piecť, táto múka by sa azda objavila skôr na jeho nose, ako sa dá domnievať. Na profile istej Nicole sú aj svedectvá tanečníčok z pražských nočných klubov, ktoré tam mali vidieť posledné štyri mesiace Vémolu po boku Riky. Zaznamenané je to aj na videu a v podstate už asi nemá zmysel, aby sa Vémola tváril, že je verný, no on vytrvalo zapiera.

Lela sa tvári, že je všetko v poriadku:

No nielen to, ozvala sa aj pomstychtivosť. Karlos mal podľa informácií eXtra.cz už zariadiť, aby Rika dostala stopku do podnikov, kam Vémola chodieva občas aj s Lelou. "Nazývam ich Kurv*stan. Táto skupina žije a funguje normálne. Obávam sa, že Vémola musel nejakým spôsobom tie dámy naštvať a bohužiaľ sa stal ich obeťou," tvrdil pre Expres.cz multimilionár a Karlosov kamarát Richard Chlad s tým, že skúšajú ako ďaleko môžu zájsť a Vémola je prvou "lastovičkou". Opäť sa v tomto mužskom svete ukazuje, že problémom nie je chronický neverník, ale ženy, ktoré si to dovolia zverejniť. Chudáčik.

Rika je príťažlivá mladá slečna:

Súvisiace články

Najčítanejšie