Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Lela konečne ukázala nový NOS! Vyšla si von s Karlosom, mala to byť idylka, no Vémola spravil TOTO!
Zdielať na

Lela konečne ukázala nový NOS! Vyšla si von s Karlosom, mala to byť idylka, no Vémola spravil TOTO!

Archívne video

Budú to tri roky čo zažil Vémola asi najväčší šok v kariére, keď ho náš Végh poslal k zemi

Po nedávnych viacnásobných obvineniach z nevery Karlosa Vémolu (37) sa k tomu postavila jeho manželka Lela Vémola (33) po svojom a tvári sa, akoby sa nič nedialo. Napokon, iste už dávno vie, že jej nedokáže byť verný a v záujme ich rodiny s dvomi deťmi radšej nič nekomentuje. Tak nejako zdvodňuje prečo s ním zostáva, aj keď iste vnútorne spokojná nie je. Nechce ale, aby si o nej mysleli, že je naivná "blbka". Zápasníka MMA to ale zrejme vyjde draho.

​Niet pochýb, že ani nový nos plastikovej krásky nebol lacná záležitosť, hoci na druhej strane, ako influencerka si dokáže zarobiť aj ona. S pekným novým nosom sa už pochválila aj na halloweenskej párty. Aj keď si Lela musí novo upravený nos od známeho plastického chirurga v Teheráne ešte nejaký čas fixovať náplasťami, na nejakú tú chvíľu môže byť aj bez nich. "Bola to náročná operácia, ktorá trvala štyri hodiny. Museli mi nanovo prerobiť celý nos. Samozrejme, nos ešte polroka sadá. Je to proces," zdieľala fotku s komentárom z teheránskeho hotela na Instagrame. 

Zatiaľ čo tam ona riešila nos, jej podarený manžel si podľa všetkého užíval s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18). Kluby a ženy sú jeho slabosť, no po tom, čo Rika zverejnila ich pomer mal údajne pre ňu zariadiť do niektorých stopku a všemožne sa snaží, aby ju už umlčal.

Pred mesiacom boli ešte v úplnej idylke hosťami v šou Agáta Jaromíra Soukupa:

Do jedného z jeho obľúbených klubov zavítali v piatok Karlos s Lelou na halloweensku párty. Obaja sa naoko tvárili, akoby sa medzi nimi nič vážne neudialo. Pózovali spolu v halloweenskych kostýmoch. Lela bola za krásnu princeznú so zakrvaveným krkom a jej nový nos vyzerá skutočne dobre, to treba uznať. Karlos karneval odbavil tričkom s lebkou a namaľovanou maskou Terminátora na hornej časti tvári. 

Lela ako dokonalá Barbie s novým nosom:

Lela si užívala zábavu so svojimi kamarátkami, s ktorými aj predtým prišla do klubu ešte bez manžela. Ten tam dorazil zrejme iba preto, aby si s Lelou urobili fotky a video, ktoré hneď zdieľali na sociálnych sieťach. Za tú polhodinu, čo tam boli obaja, spolu vraj vôbec nekomunikovali. Každý ťukal do svojho mobilu, zakrátko sa Karlos zdvihol a po tom, čo zanechal Lele zväzok bankoviek, zmizol. Tá sa potom snažila vzbudzovať dojem veľkej pohody a zábavy pozornosť hlasnými prejavmi a tancom pri tyči spolu s kamarátkami. Na manželskú idylku to ani náhodou nevyzerá.

Karlosa a Lelu pozvali aj na hrad na odovzdávaní prezidentských ocenení, ľudia Vémolu v komentároch nešetrili:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie