Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Naoko sympatický chlapík, v skutočnosti arogantný zúfalec?! Hviezdny moderátor si zavaril!
Zdielať na

Naoko sympatický chlapík, v skutočnosti arogantný zúfalec?! Hviezdny moderátor si zavaril!

Archívna reportáž

Cordena preslávil jeho hviezdny taxík, šou prevzala aj JOJ

Obľúbený britský moderátor James Corden (44) si svojím údajne arogantným správaním v jednej newyorskej reštaurácii riadne zavaril. Po tom, čo vybuchol a vynadal personálu, mu tam majiteľ vychyteného podniku udelil zákaz vstupu. Uviedol to na sociálnych sieťach a zdvihol tým lavínu reakcií, pričom sa objavili výzvy, aby bol Cordenovi zakázaný vstup aj do iných podnikov.

Cordenova show bola predlohou aj pre tú jojkársku:

​V najnovšej epizóde svojho programu The Late Late Show, s ktorou po siedmich rokoch končí, sa preto Corden sám vyjadril k incidentu. Bol vraj prekvapený, vôbec donedávna nevedel, že urobil niečo zlé. Corden tvrdil, že jeho komentáre v reštaurácii Balthazar vyslovil "v zápale danej chvíle" a že sa preto personálu Balthazaru príde osobne ospravedlniť. V súvislosti s McNallyho obvinením vysvetlil: "Keďže som nevybuchol ani nekričal, nevstal som zo svojho miesta, nikomu som nenadával ani nepoužíval hanlivé výrazy, myslel som si, že som neurobil nič zlé. Ale je pravdou, že som sa vyjadril hrubo, neslušne. A bolo to zlé. Bola to zbytočná poznámka, bolo to nešetrné voči zamestnancom".

Po tom, ako jeho manželke napriek upozorneniu aj tretíkrát priniesli jedlo, na ktoré bola alergická, obsluhe sarkasticky poznamenal, že si ho radšej uvarí sám. Toto vyjadrenie už vraj "hlboko ľutuje". Corden tiež uviedol, že po tom, ako videl McNallyho príspevok, ho okamžite kontaktoval. "Povedal som mu, ako ma mrzí, že niekoho ranilo čokoľvek, čo som urobil a povedal, a dobre sme sa porozprávali. Ocenil, že som mu zavolal. Bol som rád, že sme si vec vyjasnili. A mal som pocit, že sme to vyriešili v súkromí... ale v tom momente už bol príbeh vonku a rozrušilo to viacero osôb," ozrejmil detaily rozhovoru s majiteľom.

Do Cordenovej šou chodia najväčšie hviezdy, napríklad aj princ Harry:

"Nikdy to nebolo mojím zámerom. Mám tú reštauráciu rád. Milujem tamojší personál. Dúfam, že ma tam jedného dňa opäť pustia, keď sa vrátim do New Yorku, budem tam môcť ísť a osobne sa ospravedlniť, čo rozhodne urobím," dodal moderátor. A zdá sa, že jeho osobné ospravedlnenie prinieslo ovoci. Po telefonáte majiteľ reštaurácie zrušil zákaz. "Verím v druhú šancu," oznámil na sociálnych sieťach.

Cordenovi blahoželal počas koncertu Harry Styles:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Corden (@j_corden)

Corden má inak zvykom zaujať pri takýchto momentoch typicky britský postoj - "zachovaj pokoj a pokračuj", ako sám priznáva.  "Nikdy sa nesťažujte, nikdy nič nevysvetľujte," je vraj jeho motto. Bol to vraj jeho otec, ktorý mu povedal, že by mal predsa len svoju sťažnosť vysvetliť: "Pozri, keď urobíš chybu, musíš prevziať zodpovednosť." Je ale možné, že cieľom aféry je upozorniť na nový televízny projekt Mammals, s ktorým Corden debutuje v novembri. Táto miniséria je temne komickým skúmaním manželskej vernosti. Corden si zahrá kuchára, ktorý vynadá šéfovi, lebo sa k nemu a ďalšiemu personálu správa kruto - žeby bola jeho scéna v reštaurácii len skúškou, alebo rovno reklamou na projekt?

Súvisiace články

Najčítanejšie