Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Plačková v slzách! S Dionom v nemocnici, verdikt lekárov je jasný!
Zdielať na

Plačková v slzách! S Dionom v nemocnici, verdikt lekárov je jasný!

Archívna reportáž

Novopečená mamička synčeka Diona, známa influencerka Zuzana Strausz Plačková (31), pravidelne zásobuje svojich sledovateľov novinkami a správami ako sa im darí. Aj keď má malý Dion svoj vlastný profil na Instagrame, ktorý mu založila mama, a kde si rýchlo získava tisíce nových fanúšikov, samozrejme o ňom hovorí aj na tom svojom s vyše 800 tisíc sledovateľmi. Aktuálne sa však posťažovala, že jej inak dokonalý synček má predsa len jeden problém.

​Na dieťatko si musela počkať "Queen" Zuzana zopár rôčkov. Vydávala sa v roku 2015 a vraj už vtedy si želala byť matkou. To sa jej splnilo až tento rok v septembri, keď po cisárskom reze prišiel na svet jej synček Dion. Ako každá mama, aj ona túži, aby bol jej potomok zdravý a dokonalý. Teraz však zistila s hrôzou, že s ním niečo celkom v poriadku nie je. Vyžalovala sa na jej profile Instagramu, ktorý sleduje vyše 800 000 sledovateľov."Dnes som mala celý deň taký bez nálady. Dnes ráno sme boli u lekára, Dionček má prietrž, tak mu budem lepiť pupček," zverila sa vo videu na instastories. 

Aj keď prietrž nevyzerá na pohľad práve dobre, nie je potrebné mať strach. Pupočná prietrž, odborne umbilikálna hernia nie je u dojčiat nijako vzácna a zvyčajne sa sama uzavrie, ak nie je príliš veľká. Vyskytuje sa dvakrát častejšie u chlapčekov ako u dievčatiek. Tento problém pomáha napraviť kineziologický tejp, ktorý používajú aj športovci. Lepenie takejto pásky, čiže tejpovanie, treba aplikovať dlhodobo, aby to malo potrebný účinok. Nie je to nič ťažké, potýka sa s tým zhruba dvadsať percent mamičiek a zvládajú to bez problémov. Prietrž sa potom zatlačí späť. Dajú sa však chápať obavy čerstvej, ešte neskúsenej mamičky Zuzany. 

Napriek rozprávkovým zárobkom to Zuzana v živote nemá celkom jednoduché, minuloročné obvinenia z drogového biznisu zatriasli idylkou Strauszovcov. Takto Zuzana reagovala, keď sa dozvedela, že sú zbavení obvinení:

"Som z toho celkom otrávená, aj som si poplakala. Menili sme mlieko... Je to údel matky, strašné, strašné. Preplačem dnes celý deň. Čo vám budem hovoriť, nemám veľmi na nič náladu," opúšťala sa precitlivelá influncerka, ktorá má so synčekom a jeho kariérou veľké plány. "Budem chcieť, aby moje dieťa bolo v šoubiznise od začiatku, jednoducho, mám taký plán. Bude mať vytvorenú fanpage a ľudia uvidia fotky len tam, na mojom alebo na Reného profile ho nenájdete, pôjdem do toho biznisovo. Bude na ňom odmalička zarábať. Ja si na seba dokážem veľmi dobre zarobiť a to dieťa pri mne sa tak odmalička zviditeľní," rozmýšľala už roky pred jeho narodením, a do istej miery to aj plní. 

Rozkošný Dionko na krste: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dion (@dion.baby)

Súvisiace články

Najčítanejšie