Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Stropnický ešte trpko oľutuje? Žilková vytiahla silný kaliber, TOTO tvrdí o jeho milenke!
Zdielať na

Stropnický ešte trpko oľutuje? Žilková vytiahla silný kaliber, TOTO tvrdí o jeho milenke!

Zdroj: Instagram/Veronika žilková

Ako to už, žiaľ, býva, ani vekom zrelí manželskí partneri sa nedokážu niekedy vyhnúť chybám, ktoré ich manželstvo privedie do krachu. Často to býva práve "druhá mladosť" inak povedané "neskorá puberta", keď sa v rámci ošiaľu najmä páni rozhodnú začať nový život s oveľa mladšou partnerkou. Nevyhol sa tomu ani manžel herečky Veroniky Žilkovej (61), veľvyslanec Českej republiky v Izraeli, Martin Stropnický (65). Je nepísaným pravidlom v rámci diplomacie, že si nemá reprezentant republiky začínať pomer so zamestnancom ambasády. Na to poukázala Veronika a má na to dôvod.

​Odzačiatku roka toho musela prekonať česká populárna herečka Veronika Žilková v osobnom živote naozaj dosť. Ohrozenie života jej syna Cyrila (33), ktorý musel byť vo februári hospitalizovaný z dôvodu podozrenia na infarkt, ďalšie dve zmeny partnerov jej dcéry Agáty aj jej tehotenstvo, problémy so zdravím Veronikinej matky, ale najmä e-mailové oznámenie jej manžela, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza, jej dali riadne zabrať. Napokon z toho vyviazla dobre, ba na prekvapenie mnohých už priam kvitne po boku jej nového priateľa Josefa Holomáča (62). Dôvod, prečo si teraz Veronika opäť spomenula na svojho manžela Martina Stropnického, je jeho kandidatúra na českého prezidenta. Napísala o tom niečo na svojom profile Instagramu. 

"Každý nech si vyberie kandidáta, ktorý bude dobre reprezentovať jeho a Českú republiku vo svete. Pravidlá 3M - rozum, morálka a múdrosť," narážala herečka nepriamo na nedostatky manžela. Z doteraz známych kandidátov by preto Veronika uprednostnila Danušu Nerudovú (43). Pochopiteľne, ťažko znáša najmä manželov vzťah s mladou ambicióznou Markétou Horňákovou (30), ktorá by iste s radosťou prijala úlohu prvej dámy. "Z počutia od izraelských občanov, ktorí mi to píšu a volajú, viem, že toto dievča, aby získalo izraelské občianstvo, žilo päť rokov s izraelským občanom. Len čo získala občianstvo, začala žiť so Stropnickým. Keď som prišla do Izraela, toto dievča pracovalo na vrátnici a teraz má jeden z najvyšších postov na veľvyslanectve," prezradila Žilková zvláštne pozadie vzťahu.

Žilková a Stropnický v čase, keď ešte tvorili zamilovaný pár:

Ako dôvod pre nevhodnosť prezidentskej kandidatúry Stropnického uviedla: "Ak sa niekto rozhodne kandidovať a má neusporiadané rodinné vzťahy, je to mínus. Stropnický porušil akýsi služobný diplomatický zákon. Jedným z bodov je, že člen diplomatickej misie nesmie z bezpečnostných dôvodov nadviazať bližší pomer so svojím spolupracovníkom. V šesťdesiatke sa zamiloval do mladej ambicióznej dievčiny, čo sa stáva, srdcu nerozkážeš. Ale v tej chvíli mal odstúpiť zo svojho postu, čo mu odporučili aj dvaja exministri zahraničných vecí, rozviesť sa a oženiť sa s ňou a potom kandidovať." Je vidieť, že Veronika svojmu manželovi nič len tak ľahko nedaruje a hoci je jasné, že u nej prevládajú v tejto veci emócie, jej poznámky k Stropnickému sú pre voličov skutočne na zamyslenie.

Veronika sa po rozchode z manželom dala dokopy s českým rockerom Josefom Holomáčom:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie