Skoro jasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Jágr svoju priateľku platí! Dominika sa nesťažuje, je vraj štedrý!
Zdielať na

Jágr svoju priateľku platí! Dominika sa nesťažuje, je vraj štedrý!

Archívna reportáž

Zdá sa, že sa partnerský vzťah Jaromíra Jágra (50) a jeho mladej lásky Dominiky Branišovaj (27 naďalej utužuje. Snáď žiadna jeho doterajšia priateľka sa mu neobetovala natoľko, ako práve ona. Nielenže sa takmer úplne vzdala svojej kariéry modelky, ale donedávna ho aj vozievala na jeho zápasy, aby sa mohol koncentrovať iba na hokej, stále sa vzorne stará o ich domácnosť aj stravu a posledné mesiace sa začala naplno venovať aj jeho novému obchodnému biznisu. Zadarmo to však nie je.

​Jaromír Jágr dáva najavo, že k nemu Dominika patrí aj tým, že za neho chodí na podujatia, kam je pozvaný, ale práve vtedy náhodou nemá čas. Zúčastnila sa aj na nedávnej vernisáži obrazov, kde sa konala aj dražba. "Jarda má dnes zápas, takže nemohol prísť, tak som tu ja. Veľmi rada podporím našu nadáciu," zdôvodnila partnerovu neprítomnosť Dominika. Vydražená čiastka sa rozdelila medzi nadačné fondy Be Charity a Knights Foundation – Nadačný fond Rytíři Kladno, ktorý založil Jágr. Dražba bola pre ňu novou skúsenosťou. Rovnako nová je pre ňu aj účasť v ďalšej Jágrovej aktivite s jeho značkou výživových doplnkov. S jej uvedením začal začiatkom roka a zveril ju do rúk Dominiky.

Sama to priznala v rozhovore pre Blesk vo vyjadrení: "Pracujem pre Jardovu značku. V podstate robím úplne všetko, rozvážam, objednávam, robím reklamu... Samozrejme, že to nerobím všetko sama, ale rovnako ako ostatní som Jardovou zamestnankyňou". Jardove priateľky boli často považované za zlatokopky, a Dominika skutočne dostáva peniaze. Ako je ale jasné, nie je to len tak, ale za octivú robotu pre Jardovu firmu. "Samozrejme, mám plat a určite sa nesťažujem. Jarda je štedrý," pochvaľuje si Dominika ideálny súkromno-pracovný vzťah. Vyzerá, že je spokojná, aj preto jej vôbec nechýba práca modelky, ktorou sa živila na začiatku svojej kariéry, aj keď ju celkom nevylučuje. "Ak je ponuka na na fotenie, rada ju prijmem, ale už som sa nacestovala dosť." Dominika pôsobila kedysi ako modelka nejaký čas v Číne, ale aj na iných miestach sveta.

Jaromír Jágr je nielen hokejová legenda, ale aj pútavý a vtipný šoumen:

​Pomaly skôr premýšľa nad usadením sa a vyzerá, že s Jágrom by jej to mohlo vyjsť. Zatiaľ ani Dominika nebazíruje na svadbe ani potomstve, ale vzhľadom na jeho vek by dlho otáľať nemali. Po tom, čo sa vyjadril o konci svojej hokejovej kariéry, sa jej šanca zvyšuje, ale ona sama je dosť skeptická. "Dozvedela som sa to až potom, čo to povedal. Ale vysvetlil mi, že to nebolo celkom presne tak myslené, že končí s kariérou, ale že práve v tej chvíli sa necítil na to, aby hral. Každopádne, teraz už opäť trénuje a žiadny koniec jeho kariéry sa nekoná," upresnila jeho výrok. "Keby aj ukončil kariéru, tak sa nič nezmení. Jaromír by rovnako jazdil s hráčmi na zápasy a tréningy, takže tam by zmena nebola," dodala jasnú víziu, ako to s Jardom bude, aj keď hokej zavesí na klinec.

Dominika sa venuje modelingu už iba príležitostne, väčšinu času venuje práci pre svojho partnera Jaromíra Jágra:

Súvisiace články

Najčítanejšie