Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Darina dcéra Lola (14) vyrazila dych! Nepózuje až príliš odvážne?
Zdielať na
Hudba

Darina dcéra Lola (14) vyrazila dych! Nepózuje až príliš odvážne?

Archívna reportáž

Niet pochýb, že Dara Rolins (49) je na svoju dcéru Lauru Homolovú (14) veľmi pyšná a dbá, aby si našla pre svoj život tú správnu cestu. Ona sama je pre ňu najväčším vzorom, a tak niet divu, že jej pekná tínedžerka inklinuje k móde a najnovším trendom, ba dokonca uvažuje aj o modelingu. Vekom rastie do krásy, čo je vidno aj na Instagrame jej mamy, ale na sociálnych sieťach sa začala pohybovať už aj ona sama a nedávno prekvapila krátkym, tak trochu odvážnym videom, najmä s ohľadom na jej vek.

Dlhoročná stálica na speváckom nebi a módna diva Dara má už vo svojej dcére veľkú konkurenciu, ale zrejme jej to vôbec neprekáža, práve naopak. Aj na krátkom Laurinom videu na TikToku je vidieť výrazný mamin vplyv a štýl, ktorý za tie roky mala možnosť odsledovať, čo sa už odrazilo aj v jej prejave. Je ale otázne, či je vhodné, aby sa štrnásťročná tínedžerka ukazovala na sociálnych sieťach vo videu s provokatívne odhaleným bruškom a so zámerne vykúkajúcimi čiernymi tanga nohavičkami, ale také sú zjavne medzi mládežou trendy. A treba uznať, že vzbudila veľkú pozornosť, keď si ho stihlo len za prvých 24 hodín pozrieť takmer 200 000 záujemcov. Niet sa čo čudovať, Laura ukázala takú dokonalú figúru s uzučkým pásom, že ani jej mama takou nikdy nedisponovala. "Si taká krásna," vyznal jej obdiv nejeden z nich.

Netreba snáď ani zdôrazňovať, že medzi nimi môžu byť aj rôzni ľudia s nie práve čistými úmyslami. Treba dúfať, že si Dara dcéru dokáže ustrážiť. Ako už svojho času zdôraznila, nechá na nej, akú si vyberie cestu v rámci jej kariéry, aj keď ju nenápadne smeruje k modelingu. "My Lauru podporíme v čomkoľvek zmysluplnom...nejedno dievča sníva o tom, že sa stane modelkou," vyjadrila Rolins vlani svoj postoj k modelingu dcéry. "Pokiaľ sa pre túto cestu rozhodne, tak ju veľmi rada podporím. Som šťastná,  že mám okolo seba ľudí, ako je napríklad Saša Jány, ktorí mi poradia a nasmerujú ma," uvažuje už nad Laurinou kariérou popová speváčka.   

Pozrite si Darinku Rolincovú s piesňou Spoločne v čase, keď mala 14 rokov, rovnako ako jej dcérka Lola:  

Zdá sa, že s tým súhlasí aj Matěj Homola, Dara hovorí vždy v súvislosti s ich dcérou v množnom čísle. "Hlavne nech robí niečo, čo ju bude baviť. V čomkoľvek zmysluplnom ju strašne radi my,  ktorí ju milujeme, podporíme. Je to veľmi citlivé obdobie, ktoré tu teraz máme, štrnásť rokov. Najlepšia výchova je tá, nechať to proste plynúť a žiť vedľa, nekrútiť a neprirodzene tvarovať. Dúfam, verím a cítim to tak, že Laura žije vedľa dvoch normálnych ľudí s nohami na zemi a rastie z nej mladá a empatická slečna," vyjadrila svoj postoj k výchove Laury, o ktorú sa pekne stará aj s jej otcom Matějom Homolom napriek tomu, že sú už roky rozídení.

Z malého dievčatka sa na sociálnych sieťach stáva zvodná slečna: 

@kikirikib #ootd ♬ lucid dreams pt 3 - marley?.

Súvisiace články

Najčítanejšie