Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragédia v priamom prenose! Populárny rozhlasový moderátor zomrel počas vysielania
Zdielať na

Tragédia v priamom prenose! Populárny rozhlasový moderátor zomrel počas vysielania

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Žiaľ, smrť nepozná kompromisy. Nevyberá si podľa popularity, pohlavia, viery ani orientácie, príde si rovnocenne pre každého, skôr či neskôr. No niekedy sa to stane skôr, ako by človek rátal, a niekedy aj na zvláštnom mieste, či v nečakanej chvíli. Takto odišiel na večnosť priamo na javisku slávny Milan Lasica, no pri výkone svojho milovaného povolania zomreli viaceré hviezdy. Aktuálne, žiaľ, aj populárny rozhlasový moderátor.

​Britský rozhlasový moderátor a dídžej Tim Gough zomrel počas vysielania jeho rannej relácie na súkromnej stanici. Tim mal len 55 rokov, jeho skon bol nečakaný, nakoľko sa tešil pomerne dobrému zdraviu. S najväčšou pravdepodobnosťou išlo o zlyhanie srdca, hoci presne dôvody zatiaľ jeho blízki či zamestnávateľ nezverejnili.

Gough mal za sebou práve hodinu vysielania, keď sa hudba zastavila v polovici skladby a nastalo ticho. Pesnička sa obnovila až o niekoľko minút neskôr, ale moderátor sa už k mikrofónu svojej relácie, žiaľ, nevrátil.

Takto zneli posledné slová zjavne dobre naladeného moderátora:

Majiteľ stanice GenX Radio Suffolk neskôr potvrdil, že Tim ráno počas vysielania skonal. Hovorca stanice uviedol: "S najťažším srdcom vám musím oznámiť, že náš drahý priateľ a moderátor raňajok Tim Gough dnes ráno zomrel počas uvádzania svojho programu. S láskou myslíme na jeho rodinu, syna, sestru, brata a mamu. Tim robil to, čo miloval. Mal 55 rokov".

Okamžite sa začali hrnúť kondolencie. Jeden z fanúšikov a zjavne aj jeho priateľov napísal: "Tim bol jedným z najmilších ľudí, akých som poznal. Je mi skutočnou cťou, že som ho viac ako dvadsať rokov nazýval dobrým priateľom. Odišiel príliš skoro." Zosnulá rozhlasová hviezda začala svoju vysielaciu kariéru v rádiu Orwell už  v roku 1986, potom Gough moderoval rannú šou v štyroch rôznych rádiách, až zakvotil na stanici GenX.

Súvisiace články

Najčítanejšie