Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Kuchařová prekvapila detailmi o jej VYVOLENOM! Upratala si priority správne?
Zdielať na

Kuchařová prekvapila detailmi o jej VYVOLENOM! Upratala si priority správne?

Archívna reportáž

Nejaký čas trvalo, kým sa krásna bývalá Miss World 2006 Táňa Kuchařová (34) ako tak spamätala s rozvodu s jej exmanželom Ondŕejom Gregorom Brzobohatým (39). Hoci sa už tvári suverénne a tvrdí, že si momentálne užíva slobodný život, k téme jej rozhovorov vždy patrí do istej miery aj jej vzťah k mužom, vrátane jej ex. Nedávno sa rozhovorila o tom, aký je jej mužský ideál a čo od muža očakáva.

​Aj keď to mal byť práve Ondro, kto navrhol svojej krásnej manželke Táni obnoviť si manželský sľub vlani v júni po piatich rokoch ich manželstva, on bol napokon aj ten, kto potom po dvoch mesiacoch odišiel z ich spoločného bytu. Len o málo neskôr ho bolo vidieť ako sa bozkáva s istou tanečnicou. Po zverejnení fotiek Táni praskli nervy, nasledoval rozchod a neskôr podala žiadosť o rozvod. Potom praskol aj Ondrov vzťah s moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), s ktorou je doteraz a vyzerá, že sú spolu šťastní. Táňu to načas rozhodilo a vyjadrovala sa o nich s dešpektom, keď tvrdila, že sa dali dokopy ešte počas jej a manželovej snahy o spoločného potomka.

Už je jej dávnejšie jasné, že s Ondrom je definitívny koniec a ak nechce byť sama, musí sa poohliadnuť v iných vodách. Zatiaľ po tom vraj netúži, teraz si užíva voľnosť. "Nie je to vôbec zlé, naozaj nie. Užívam si slobodu a... Ako by som to povedala? Neviem, kam skôr. Priatelia a kamaráti ma stále pozývajú na rôzne večere, obedy. Moja práca ma obrovsky vyťažuje, veľa cestujem. Musím povedať, že je to dobré obdobie, ktoré sa mi už možno nikdy nezopakuje," pochválila sa Kuchařová pre extra.cz, ktorá si po rozvode zmenila priezvisko na pôvodné. S partnerom do budúcnosti ale počíta a má o ňom aj jasné predstavy. "Ja som tie kritériá veľmi nezmenila," tvrdí s tým, že dúfa, že taký naozaj bude a nebude sa na to len hrať. 

Taťána je úspešná modelka, pozrite si zákulisie z jedného z mnohých jej fotení: 

"Priala by som si niekoho milého, inteligentného, úspešného, niekoho, kto ma ocení a kto si ma bude vážiť pre to, aká som, a nie pre to, čo som. Niekoho, kto bude mať rovnaké hodnoty a bude vnímať rodinu a fungovanie rodiny rovnako ako ja. Ja vlastne naozaj nemám veľké nároky," skonštatovala, no možno práve to, čo vyzerá tak jednoducho, je to najťažšie - takého muža by predsa chcela azda každá. Nechce, aby s ňou partner súperil a mal by jej ponechať slobodu. "Som veľmi húževnatý a pracovitý človek. Ale zas dokážem späť túto slobodu vrátiť. Chcem niekoho, s kým sa budem cítiť v bezpečí a kto mi bude vracať tú lásku, ktorú dávam ja, pretože ja mám veľké srdce," povedala krásna Táňa a niet pochýb, že mnoho mužov by sa o jej priazeň chcelo uchádzať. Snáď si tentokrát vyberie dobre.

Taťána má množstvo aktivít, a tak jej zatiaľ partner po boku až tak veľmi nechýba, rada by však stretla konečne toho pravého:

Súvisiace články

Najčítanejšie