Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dlho im to nevydržalo! Agáta Jaromíra Soukupa je minulosťou, Hanychová má niečo nové!
Zdielať na

Dlho im to nevydržalo! Agáta Jaromíra Soukupa je minulosťou, Hanychová má niečo nové!

Archívna reportáž

Agáta čaká tretie dieťa s tretím mužom, otcom druhého je Jakub Prachař

Po dvoch týždňoch naťahovania, či bude pokračovať šou Agáta Jaromíra Soukupa, je už jasné, že sa diváci nedočkajú. Oznámila to Agáta Hanychová (37), ktorá by sa mala podľa rady lekára kvôli tehotenstvu šetriť. Ale zrejme to nebude ten pravý dôvod na ukončenie, lebo sa zároveň pochválila, že začína s novou reláciou. Jaromír Soukup (53), ktorý je majiteľom televízie, kde sa tieto relácie vysielajú, pritom ešte krátko pred jej správou tvrdil, že s ich spoločnou reláciou pokračovať budú, takže nie je celkom jasné, ako sa to všetko tak náhle zbehlo. Je možné, že obaja niečo zatajujú.

​Pre Agátu Hanychovú ale práca v Jaromírovej televízii nekončí, čo je pre ňu iste veľkým zadosťučinením. Jej nová relácia, ktorej pilotnú časť už nakrútila, sa už ale nebude vysielať v primetime, ale podvečer a okruh jej sledovateľov sa zúži na mladé ženy a dievčatá. Prakticky bude kopírovať jej živé vysielanie na Instagrame, kde má takmer 300 000 sledovateľov. "Od utorka začne šou Holčičky, čo bude dievčenská šou od piatej popoludní.  Bude sa tam variť a budú sa riešiť dievčenské veci. Tehotenstvo, vracanie v tehotenstve, prebaľovanie detí. Od utorka to bude každý deň od piatej hodiny na Barrandove," poodhalila svoje plány s obsahom relácie, a prezradila jej názov - typické oslovenie pre jej sledovateľky. 

Agáta jednoducho nedokáže byť neaktívna ani na odprúčanie lekárov. Do pilotnej časti si k sebe prizvala ako hosťa Ornellu Koktovú, s ktorou už vysielala v rámci jej veľmi podobného projektu na Instagrame krátko pred prevalením jej vzťahu so Soukupom. Vraj sa s ňou vtedy mimo kamery radila, aké je to žiť so starším mužom, z čoho bola nervózna. Kedysi dokonca tvrdila, že starší muži, teda už tí po štyridsiatke, smrdia. No Agáta šla potom do vzťahu s Jaromírom naplno až do takej miery, že zakrátko otehotnela. Teraz po prerušení a následnom ukončení šou Agáta Jaromíra Soukupa to mnohým signalizuje, že medzi nimi nastala kríza, čo ale Agáta nepripúšťa. 

Agáta prišla s novou reláciou s názvom Holčičky: 

"Áno, končíme. Teda relácia končí, my s Jaromírom nekončíme," vyjadrila sa objasňujúc situáciu pre Super.cz, ktoré ju oslovilo na premiére filmu Princ Mamánek, kam prišla aj s jej deťmi. Hneď sa ale pochválila s jej novým projektom. "Je to moja relácia, kde sa budú objavovať deti, dievčatá, kamarátky, herečky," vymenovala, aký typ hostí si bude pozývať do jednotlivých epizód, kde nebude chýbať ani jej päťročná dcéra Mia a iste ani jej mama Veronika Žilková (61). Ako je to so vzťahom s Jaromírom Soukupom je ale otázne, ak by sa malo brať doslovne to, čo povedal pred spustením ich spoločného projektu, keď vyhlasil, že "pokým budú s Agátou tvoriť pár, bude se vysielať aj šou Agáta Jaromíra Soukupa."  Tá však skončila...

Šou Agáta Jaromíra Soukupa asi nesplnila očakávania divákov a po krátkom čase na obrazovkách končí:

Súvisiace články

Najčítanejšie