Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Čisté zúfalstvo! Z vysnívanej dovolenky s rodinou sa stala pre českú herečku nočná mora!
Zdielať na

Čisté zúfalstvo! Z vysnívanej dovolenky s rodinou sa stala pre českú herečku nočná mora!

Archívna reportáž

Tereza ešte ako Voříšková zažiarila vo filmoch Bobule

Po tom, čo sa česká herečka Tereza Ramba (33) potrápila počas letných mesiacov doma s chorobami detí, ktoré neobišli ani ju, sa vybrala s celou rodinou na exotický ostrov, aby tam z toho všetci pookriali. Aj tak štíhla herečka počas leta pre nonstop trápenie dosť pochudla, manžel Matyáš jej vtedy pomôcť nemohol, keďže bol na turné. Aj z ich súčasnej dovolenky musí z pracovných dôvodov odletieť skôr, čo Tereza nesie len ťažko. Ani na exotickom ostrove sa rodina totiž nevyhla chorobám a z dovolenky nie je nič.

​Po pokazenom lete snívala chorobami uštvaná mama dvoch malých detí o dovolenke v exotickom raji. Tento sen sa jej splnil, ale iba nakrátko. Po pár dňoch musela vymeniť pláž za izbu v hoteli, ktorá je tak trochu lazaret. Všetci sú totiž opäť chorí a užívajú lieky, ktoré im predpísal miestny lekár. "Všetci sme chorí a každý máme niečo iné. Považujem to za absurdné a úžasný ostrovný lekár tiež. Behom pár dní sa u neho striedame s chrípkou, siedmou chorobou, zápalom dutín, druhou siedmou chorobou, abnormálnou reakciou na antibiotiká a šialenou angínou," posťažovala sa rezignovaná herečka, ktorá verila, že im pobyt pri mori pomôže. 

Už cesta  tam lietadlom bola pre ňu takmer peklom, keď ležala v uličke, aby sa vyspala, s cudzími teniskami pri hlave. K tomu ešte aj dojčila desaťmesačnú dcérku Miru, ktorú prezýva aj Hviezdička. O trojročného synčeka Mikoláša, tiež prezývaného Slniečko či Koláčik, sa postaral otecko, ten ale na spiatočnej ceste bude chýbať. Už teraz odlieta a ďalších 10 dní bude Tereza na ostrove s deťmi sama. Hoci jej lekár povedal, že o tých 10 dní budú už všetci zdraví, nie je to žiadna útecha. Mnoho tisícovú dovolenku určite nechce nikto stráviť zavretý v izbe s chorými deťmi.

Tereza a jej manžel sú zohraná dvojka aj pred kamerami: 

Nepraje im veľmi ani počasie. Až na prvé dni tam stále prší, nastalo obdobie dažďov, čo sa snáď na pár dní preruší, ako to tam býva zvykom, ale isté je, že s tým treba počítať. Na dovolenku pri mori si trúfla rodinka aj v apríli, keď mala Hviezdička iba štyri mesiace, ale nejako to zvládli. Slnka mali možno až príliš, keď z toho mala Tereza zápal spojiviek, ale inak si to užili. Vtedy jej výrazne pomohol manžel, teraz sa síce snažil rovnako, no musel odletieť skôr. Tereza myslí s obavami na cestu späť. "Čaká ma pätnásť hodín sama s deťmi v troch strojoch, v klimatizácii a potom teplotný šok. Takže ma asi porazí, letí mi hlavou. Rútim sa," robí si už vopred starosti, no do značnej miery oprávnené. Snáď to všetko dopadne dobre a tretia dovolenka už rodinke vyjde.

Tereza sa takto rodinnú dovolenku v exotike určite nepredstavovala ani v najhoršom sne: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Súvisiace články

Najčítanejšie