Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Úplné zúfalstvo Hanychovej! Zúri na Prachařa, ide o ich dcérku Miu!
Zdielať na

Úplné zúfalstvo Hanychovej! Zúri na Prachařa, ide o ich dcérku Miu!

Archívna reportáž

Päť rokov po narodení dcérky čaká Agáta tretie dieťa s tretím mužom

Najznámejšia česká influencerka Agáta Hanychová (37) sa po zdravotných problémoch súvisiacich s jej tehotenstvom už zrejme cíti dobre, keď opäť komunikuje vo veľkom so svojimi sledovateľkami na Instagrame. Ako ich informovala, trúfla si už dokonca aj na nakrúcanie ďalšej časti šou v súkromnej televízii jej partnera Jaromíra Soukupa (53). V ďalších epizódach relácie Agáta Jaromíra Soukupa sa má pokračovať od budúceho týždňa. Teraz chce ešte oddychovať doma a venovať sa deťom, ale posťažovala sa, že jej chýba dcéra Mia, ktorá je u otca Jakuba Prachařa. Či lepšie povedané, mala byť.

Údelom mnohých rodičov detí po ich rozvode je striedavá starostlivosť o ne. Iste je to z dôvodu, aby dieťaťu nechýbal ani jeden z rodičov, ale azda nie vždy je to len osožné, ako pre neho, tak aj pre rodičov. Deti si zvyčajne berie na polovicu mesiaca k sebe striedavo otec aj mama. Niekedy sa môžu dohodnúť aj inak, podľa toho, ako im to lepšie vyhovuje. No Agáte to často nevyhovuje vôbec. Dala to ostro najavo svojim "dievčatkám" na Instagrame aj teraz, keď musí ležať kvôli rizikovému tehotenstvu nejaký čas doma v posteli.  

Svoju nevôľu vyjadrila slovami pod zdieľanou fotografiou s dcérkou: "Ach áno, opäť štyri dni bez nej. Nenávidím striedavú starostlivosť a najmä, keď musíte dať dieťa na termín a viete, že otecko je na Maldivách a Mia bude s opatrovateľkou alebo babičkou a vy s tým nemôžete nič urobiť. Absolútne zúfalé." Agáta sa veľmi netají s tým, že má na svojho exmanžela Jakuba Prachařa ťažké srdce aj kvôli tomu, že ju donútil vyplatiť polovicu domu. Postavili ho spoločne v čase trvania ich manželstva a po ich rozvode v ňom zostala bývať ona spolu s deťmi. Pozemok si ale mala kúpiť už pred sobášom, ale napriek tomu bol zahrnutý do celkovej sumy na vyplatenie Jakuba, lebo "nemala silu sa s ním ďalej súdiť", ako povedala. 

Agáta ešte v časoch, keď s Jakubom tvorili pár, tvrdila, že je veľmi starostlivý:

​Najlepšie vzťahy nemá zjavne ani s bývalou svokrou, herečkou Danou Batulkovou. Tej iste nebolo ľahostajné, ako sa Kubo trápil pre ich konflikty. Ten traz vyzerá šťastne po boku krásnej partnerky Sary Sandevy (25). Keď sa vlani prevalilo, že spolu chodia, Agáta priam zúrila. "Takže on zoberie našu dcéru, hodí ju na krk opatrovateľke a ide na večierok?! Mia mohla zostať doma a on mohol v pokoji niekde fajčiť! Musela ju strážiť opatrovateľka, pretože na podujatí bola aj jej babička Dana Batulková," vychrlila zo seba hnev zo žiarlivosti na Instagrame. Saru zrejme nemusí doteraz. "Myslím, že Sara sa o ňu nestará. Myslím, že sa o moju dcéru stará môj exmanžel," uviedla pred časom na margo jej styku s Miou. No ako je jasné, možno sa o ňu predsa len najviac stará jej babička, čo napokon nie je vôbec na škodu. Agáta ale toto nadšenie nezdieľa.

Jakub Prachař sa vraj momentálne nachádza so svojou partnerkou Sarou na kúzelných Maledivoch:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sandeva (@sarasandeva)

Súvisiace články

Najčítanejšie