Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nová frajerka?! Ženatý Bond sa ukázal s kráskou po boku, netajili sa láskou!
Zdielať na

Nová frajerka?! Ženatý Bond sa ukázal s kráskou po boku, netajili sa láskou!

Archívne video

Po roku od londýnskej premiéry piateho pokračovania bondovky Nie je čas zomrieť, kde si zahral hlavného hrdinu Daniel Craig (54), sa konala premiéra nového filmu Na nože: Glass Onion, kde si opäť struhol hlavnú rolu. Tak ako minule, ani tentokrát ho nesprevádzala manželka Rachel Weisz (52). Neprišiel ale sám, po jeho boku sa objavila mladá vysoká a štíhla kráska, ktorá si pri pózovaní pre fotografov dôverne obvinula ruku okolo jeho pliec. Je vidieť, že tí dvaja majú k sebe blízko, napriek tomu na ňu ale Rachel nemusí žiarliť.

Ukázalo sa, že tajuplnou mladou ženou nie je nikto iný ako jeho najstaršia dcéra Ella (30). Tú má s britskou herečkou Fionou Loudon (54), jeho prvou manželkou, s ktorou bol ženatý v rokoch 1992 až 1994. Filmový agent 007 má ešte jednu dcéru s manželkou Rachel Wiesz, ktorá sa narodila v roku 2018, ale všetko okolo jej narodenia a ďalšieho života udržujú rodičia v prísnom súkromí. O to viac sa na verejnosti objavuje Ella, ktorá sa venuje rovnako ako rodičia herectvu. Svoju všestrannosť ale dokazuje tým, že sa okrem herectva venuje aj modelingu, umeleckým projektom a svojho času aj záchranárstvu. 

Craig si v novom filme zopakoval svoju rolu uhladeného detektíva Benoita Blanca, ktorý cestuje do Grécka, aby odhaľoval záhadu, do ktorej je zapletená nová skupina podozrivých. K svojej úlohe povedal: "Pri prvom filme som sa fakt dobre bavil, a keď sme dostali šancu zopakovať si to, bolo to jasné. Každý film, ktorý som kedy nakrútil, bol úžasný, takže mám veľké šťastie. Toto je úžasné, skvelé herecké obsadenie a pri nakrúcaní filmu sme sa veľmi bavili a dúfam, že sa to na ňom prejavilo."

Pozrite si trailer k najnovšiemu filmu s Danielom Craigom s názvom Glass Onion: A Knives Out Mystery: 

Očakávaný film spoločnosti Netflix bol záverečnou bodkou galavečera Londýnskeho filmového festivalu 2022. Na plátne sa vo filme naposledy objaví hviezda seriálu To je vražda, napísala, Angela Lansbury, ktorá zomrela v 11. októbra len krátko pred nedožitými 97. narodeninami. Craig síce ešte ani zďaleka nie v tak vysoko veku, no tak trošku sa už na koniec pripravuje. Hovorí, že sa predtým ako odíde na večnosť, sa chce "zbaviť všetkého", čím myslí jeho majetok. "Nechcem zanechať veľkú sumu ďalšej generácii. Myslím si, že dedičstvo je dosť nevkusné," filozofuje. Pri jeho miliónových príjmoch má čo robiť, aby všetko pomíňal a skutočne deťom nenechal dedičstvo, ako má v pláne.

Daniel s dcérou Ellou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Bond (@_.daniel_craig_007)

Súvisiace články

Najčítanejšie