Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hviezdna herečka šokovala priznaním! BEZ SEXU je už šesť rokov!
Zdielať na

Hviezdna herečka šokovala priznaním! BEZ SEXU je už šesť rokov!

Archívna reportáž

Verejnosť si zvyčajne spája hollywoodskych hercov s atraktivitou a obrovským záujmom, o to viac šokuje vyjadrenie slávnej herečky Drew Barrymore (47), že drží už šesť rokov celibát. Sex jej vraj ani po rokoch abstinencie po rozchode s tretím manželom Willom Kopelmanom vôbec nechýba.

​Dôvodom, prečo sa vo svojom blogu drewbarrymoreblog.com rozhodla širšie venovať svojmu postoju k sexualite, bolo, aby vysvetlila súvislosť s jej vyjadrením v jednej talkšou o tom, že abstinovať od sexu šesť rokov sa jej nezdá tak dlho. Mala to byť jej odpoveď na výrok hereckého kolegu Andrewa Garfielda, že v roku 2016 držal šesť mesiacov calibát, aby sa pripravil na svoju úlohu vo filme Mlčanie. V jej nedeľňajšom príspevku na blogu napísala: "Som si istá, že v istom bode môjho života sa mi aj šesť mesiacov mohlo zdať extrémne dlho, ale teraz som inde". Vysvetlila, že ako zrelá skúsená žena má "veľmi odlišné pocity v súvislosti s intimitou, ako keď som vyrastala".

Mama dvoch dcér Olive (9) a Frankie (10) priznala, že "celý život hľadala pochopenie rozdielu medzi sexom a láskou" až jej to pomohol odhaliť jej terapeut, ktorý jej povedal: "Sex nie je láska! Je to prejav lásky." Vo svojich bohémskych rodičoch nemala v tomto smere dobrý vzor. S matkou už v detstve vymetala kluby, ako trinásťročná sa stala závislou od drog a skončila na odvykacej liečbe. "Priala by som si, aby ma moja mama, otec alebo moji priatelia naučili, že existuje spôsob, ako sa stať mladou ženou na úrovni! Sú veci, ktoré sú zábavné, ale aj hranice, ktoré môžu viesť k obrovskej strate sebaúcty," konštatovala s odstupom času.

Drew sa dnes venuje aj moderovaniu vastnej talk šou, pozrite si krátky urývok z nej: 

V blogu uviedla, že "nepatrím k ľuďom, ktorí k životu potrebujú sex". Po sklamaní z posledného rozchodu sa rozhodla venovať naplno dcérkam a "vzťah s mužom už veľmi dlho nie je na prvom mieste, ale po prvýkrát v živote do svojej životnej rovnice zahŕňa aj lásku k sebe samej"Na ujasnenie uviedla, že to nie je o tom, žeby "znenávidela sex, len som konečne dospela dozrela k poznaniu, že láska a sex jednoducho nie sú to isté." Dodala, že netreba pritom zabúdať, že "je rebelantská, divná a bláznivá komediantka a nesúdi ostatných" naozaj nechce, "aby sa niekto vysoko angažoval v mojich rozhodnutiach, pokiaľ ide o túto citlivú tému. 

S Drew sa stotožnilo aj množstvo jej sledovateliek na sociálnych sieťach: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie