Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Hviezdny herec nariekal a ľahol si pred auto, keď jeho slávna manželka odchádzala za milencom!
Zdielať na

Hviezdny herec nariekal a ľahol si pred auto, keď jeho slávna manželka odchádzala za milencom!

Po tom, čo nemenovaná žena, bývala opatrovateľka v domácnosti hereckého páru Olivie Wilde (38) a Jasona Sudeikisa (47) tvrdila pre britský denník, ako zúfalo chcel herec zabrániť odchodu manželky od neho a detí, sa ukazuje všetko inak. Tento pár, ktorý bol v partnerskom zväzku od roku 2011 do roku 2020 a má dve spoločné deti, odmietol tvrdenia tejto ženy zo súkromia ich vzťahu v čase romániku Wilde s Harrym Stylesom, s ktorým nakrúcala film "Don't Worry Darling", čo malo viesť k ich rozchodu.

​Bývalá opatrovateľka nedávno tvrdila pre Daily Mail, že Jasona Sudeikisa odchod partnerky Olivie Wilde z ich spoločnej domácnosti natoľko rozrušil, že sa mal vrhnúť pred jej auto, aby jej v tom  zabránil. V kuchyni práve dorobila šalát so špeciálnym dresingom a mala sa s ním vybrať smerom k autu, aby ho priniesla Stylesovi. "V tú noc, keď odišla so šalátom ju Jason prenasledoval a nakrúcal ju v dome. Hovorila: 'Bojím sa ťa, Jason, bojím sa ťa. A on na to: 'Ak sa ma bojíš, prečo so mnou nechávaš svoje deti?" takto opísala situácia bývalá opatrovateľka. "Potom Jason vyšiel von a ľahol si pod jej auto, aby neodišla. Ona nastúpila do svojho auta, aby cúvla, ale napokon sa vrátila dovnútra," pridala ešte šokujúcejšie detaily.

Bývalá opatrovateľka ich detí, 8-ročného Otisa a 5-ročnú Daisy, mieni, že sa Sudeikis len zúfalo snažil jej zabrániť v ceste za milencom. Mal sa jej sťažovať, že "urobila tento šalát a urobila špeciálny dresing a odchádza so šalátom na večeru s Harrym." Práve tento šalát s jej dresingom, ktorý obľuboval, mal byť podľa nej tou poslednou kvapkou pre Sudeikisovu trpezlivosť. Herecký pár však v pondelok tieto tvrdenia opatrovateľky rázne poprel. "Ako rodičov nás neuveriteľne rozrušilo, že bývalá opatrovateľka našich dvoch malých detí sa rozhodla verejne o nás vzniesť takéto nepravdivé a ohavné obvinenia," uviedli pre Page Six.

Pozrite si trailer k filmu Neboj sa zlatko: 

"Jej teraz už 18 mesiacov trvajúca kampaň obťažovania nás, ako aj našich blízkych, priateľov a kolegov, dosiahla svoj nešťastný vrchol. Budeme sa naďalej sústrediť na výchovu a ochranu našich detí s úprimnou nádejou, že sa teraz rozhodne nechať našu rodinu na pokoji," uzavreli svoje vyhlásenie. Predtým Olivia uviedla, že je nepresné, že Jasona opustila kvôli Harrymu. "Ako každý vzťah, ktorý sa skončí, sa neskončí zo dňa na deň," poznamenala. "Stali sme sa lepšími rodičmi ako priatelia, ktorí žijú v rôznych domoch," zdôvodnila svoj odchod zo spoločnej domácnosti s Jasonom a reči, ktoré sprevádzali ich rozchod označila za "falošné príbehy a drámu".

Olivia a spevák a najnovšie aj herec Harry Styles sa zoznámili ešte pred nakrúcaním filmu Neboj sa, zlatko, kde sa zhostila režisérskej stoličky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Wilde (@oliviawilde)

Súvisiace články

Najčítanejšie