Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bohuš Matuš to povedal jasne! Veľké zmeny pre druhé bábo!
Zdielať na

Bohuš Matuš to povedal jasne! Veľké zmeny pre druhé bábo!

Zdroj: FB/BM

Už nejakú dobu hovorí spevák Bohuš Matuš (49) o rozšírení rodiny. Bol by rád, keby mali spolu s manželkou Luciou (19) párik detí, ideálne aby k takmer dvojročnej Natálii pribudol chlapček, dokonca už majú pre neho aj meno, Bohoušek po otcovi. Aj z toho dôvodou sa chcú po roku od presťahovania sa z bytu do prenájmu v dome so záhradou opäť sťahovať. Nie je to však tak jednoduché, ako zistili.

​Keď sa pred čosi vyše rokom Matušovci presťahovali z trojizbového bytu do domu so záhradou, hneď tam dali do jednej izby dve postielky. Zrejme už vtedy rozmýšľali o druhom dieťati, no Lucii po operácii pruhu radili, aby ešte počkala, kým sa všetko v oblasti operovaného brucha riadne nezahojí. Napokon po čase musela ísť na ďalšiu operáciu, keďže sa tá prvá veľmi nepodarila. Hádam už ale usúdili, že je všetko v poriadku, aby sa pokúsili o druhé dieťatko, rastúcej Natálke by chceli dopriať súrodenca, aby nebola sama.  

Bohuš v rozhovore pre ŽivotvČesku.cz spomínal na svoje detstvo, keď mal dvoch súrodencov s malým vekovým odstupom a bolo to vraj fajn. "Dve deti sú lepšie, pretože sa môžu spolu hrať. Ja sám som z troch detí a mal som skvelé detstvo," povedal spevák. Pochválil sa, že sa majú v rodine s Luciou a dcérkou dobre aj po finančnej stránke, lebo má veľa vystúpení a dostal ponuku aj na hlavnú úlohu v novom muzikále od Františka Janečka. Je rád, že ho v tom manželka podporuje.  

Hlas Bohuša Matúša poznajú fanúšikovia aj z Muzikálu Rebelové, pripomeňte si ho v piesni Stín katedrál: 

Trúfa si preto aj na rozšírenie rodiny. Najskôr chce ale zohnať pre ňu väčšie priestory na bývanie, čo sa ale ukazuje ako problém. "Je pre nás ťažké niečo zohnať, pretože dnes sa sťahuje každý. Máme tu hostí zo zahraničia (utečencov z Ukrajiny, pozn. red.) a ponuka je malá. Chceme krásny a veľký byt, pretože moja manželka Lucie chce druhé dieťa. Chce chlapčeka, Bohouška. Budem sa snažiť zohnať nové bývanie, aby sme tam mohli byť všetci," vysvetľoval dôvody. Presťahovať do väčších priestorov sa chcú ešte tento rok, ale z Prahy sa na vidiek z praktických dôvodov vysťahovať nechcú. 

Matušovci by malej Natálke dopriali súrodenca, zabezpečiť vhodné bývanie je však na prvom mieste: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie