Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Hviezdneho herca nevera manželky nezlomila, teraz ukázal novú lásku!
Zdielať na

Hviezdneho herca nevera manželky nezlomila, teraz ukázal novú lásku!

Archívna reportáž

Počas Londýnskeho filmového festivalu sa minulý týždeň v stredu na červenom koberci objavil na premiére filmu Empire Of Light aj oscarový herec Colin Firth (62) s jeho novou láskou Maggie Cohn (40). Tá je vyhľadávanou scenáristkou a je známe, že získala významné ocenenia za film American Crime Story od Asociácie amerických scenáristov a Spolku amerických producentov. Pripisuje sa jej aj niekoľko epizód populárneho seriálu Narcos z produkcie Netflixu. Obaja boli v dobrej nálade a pri fotení sa k nej Colin pritúlil a objal na znak ich blízkeho vzťahu.

​O ich náklonnosti sa hovorí už dlhšie, vo februári na to upozornili aj v denníku DailyMail keď boli spolu videní na večeri v jednej londýnskej reštaurácii. Počas nakrúcania televíznej kriminálnej drámy Staircase (Schodisko) sa mali do seba zamilovať. Obaja vtedy strávili niekoľko mesiacov spoločnej práce a padli si pritom oka. Po tom, čo sa v roku 2019 po škandáloch rozišiel po 22 rokoch manželstva s talianskou producentkou Liviou Giugioli (53), s ktorou má dvoch synov Mattea (19) a Lucu (21), je Maggie Cohn jeho prvá priznaná priateľka, hoci ho krátko spájali aj s novinárkou Joannou Gosling (51). 

Herec známy z filmov Kráľova reč či Denník Bridget Jonesovej sa oženil s Liivou ako 37-ročný, predtým mal vzťah s herečkou Meg Tilly (62), s ktorou má syna Willa (32). Jeho manželka mu mala byť ku koncu manželstva neverná s jeho priteľom z detstva, talianskym žurnalistom Marcom Branacciom. Zrejme ich spájali spoločné talianske korene a temperament, ale Livia sa po čase asi zľakla svojho činu, s Marcom románik ukončila a manželovi ho priznala. Podľa jej vyjadrenia ju mal exmilenec potom prenasledovať. On zas tvrdil, že Livia chcela Colina kvôli nemu opustiť. 

Colina Firtha preslávila aj hlavná úloha vo filme Kráľova reč: 

"Moje 'prenasledovanie' pozostávalo z dvoch správ na WhatsApp, keď sa so mnou v júni 2016 rozišla, a jedného e-mailu," oznámil Branacci médiám s upresnením: "Napísal som Colinovi e-mail o svojom vzťahu s Liviou, čo teraz ľutujem, a ona na mňa podala sťažnosť za stalking zo strachu, že by som mohol zverejniť veci, ktoré mi prezradila o svojej rodine a práci. V priebehu roka mi poslala stovky zamilovaných správ, fotografií a videí, a dokonca aj denník." Colin Firth sa rozhodol manželstvo s Liviou radšej ukončiť, ale pre nový vzťah sa rozhodol až teraz.

Colin a Maggie poprvýkrát na verejnosti:

Súvisiace články

Najčítanejšie