Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Kuchařová stále nie je nad vecou! Rok po rozchode TAKTO tvrdo dourážala Brzobohatého!
Zdielať na

Kuchařová stále nie je nad vecou! Rok po rozchode TAKTO tvrdo dourážala Brzobohatého!

Archívna reportáž

Ešte pred dvomi rokmi, dokonca aj minulé leto, Brzobohatí bojovali o záchranu vzťahu...

Zatiaľ čo Ondřej Gregor Brzobohatý (39) vyzerá vo vzťahu s priateľkou Danielou Písařovicovou (43) šťastne, čo potvrdzuje aj jeho mama Hana Gregorová (70), jeho exmanželka Taťána Kuchařová (34) sa ešte stále z rozchodu nevie spamätať. Potvrdzuje to neustálymi štipľavými poznámkami na jeho konto.

​Spoveď Táni Kuchařovej pre Blesk o jej manželstve s Ondřejom Gregor Brzobohatým, by sa dala charakterizovať tromi slovami - ilúzia, klamstvo, manipulácia. Táňa sa stavia do polohy klamanej manželky, ktorá takmer do poslednej chvíle manželstva Ondřejovi verila, či skôr stále chcela veriť. "Vždy tvrdil, že je strašne rád, že má vďaka mne veľkú československú rodinu. Všetci boli ale prekvapení a sklamaní. Preto si nedávam za vinu, že som tie veci nerozoznala, pretože on je fakt dobrý herec," tvrdí krásna Miss World.

Ani titul najkrajšej ženy sveta ale zjavne Brzobohatého neohúril natoľko, aby vzťah vydržal, vraj ju aj stále klamal. "Ešte v decembri na mňa hral, že zachraňujeme vzťah, boli sme spolu u mojich rodičov, na chalupe, mali sme spolu tráviť Vianoce. O ničom som nevedela. Opakovane som ho prosila o úprimnosť a o to, aby s naším manželstvom zaobchádzal dôstojne, ale nikdy som sa od neho nič nedozvedela. No a potom to prišlo ako blesk!" nevie zabudnúť na deň, keď sa z médií dozvedela, že mal Ondro pomer s tanečnicou Zuzanou Pilnou.

Pár mesiacov po rozchode manželstvo rozviedol aj súd:

"Ja neviem, on vlastne podvádzal tak nejako každého s každým," mieni ešte stále single Táňa. Zdá sa, že sa do nového vzťahu vrhať tak rýchlo po sklamaní nemieni. "Toxické osoby veria vlastným klamstvám a ilúziám. Som rada, že ja už nemusím ďalej žiť s jeho problémami. Snažila som sa mu a nám pomôcť. Odvádzal celú dobu pozornosť od pravej podstaty a pravdy. Musí byť pre neho strašne vyčerpávajúce neustále sa pretvarovať a robiť, že tá pravda neexistuje," zhodnotila Kuchařová údajné Brzobohatého nastavenie.

Táňa stále fičí naplno v biznise, aj spoločensky:

Ona sama na to, aký je pod pozlátkom dlhú dobu neprišla. "Až keď som potom postupne prezierala a zisťovala som, ako klame a manipuluje so mnou, až vtedy mi začalo všetko dochádzať," vysvetlila, prečo sa tak dlho nechala klamať, až pokým vlastnou bolestnou skúsenosťou nevytriezvela z ilúzií. S Písařovicovou zatiaľ Ondřej žiari šťastím a je pravdepodobné, že sa čoskoro začnú pokúšať o dieťa, vzhľadom k veku Daniely. To bol pritom plán s Táňou, ten sa ale nesplnil...

Súvisiace články

Najčítanejšie