Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žiadny rozchod sa nekoná! Gregorová (70) ukázala, že sú s Koptíkom (38) stále ako hrdličky!
Zdielať na

Žiadny rozchod sa nekoná! Gregorová (70) ukázala, že sú s Koptíkom (38) stále ako hrdličky!

Archívna reportáž

Hana svoje roky nerieši, a dobre robí

Po dlhšom čase, keď sa herečka Hana Gregorová (70) verejne veľmi neukazovala s jej o vyše tridsať rokov mladším priateľom Ondřejom Koptíkom, sa teraz spolu vybrali na slávnostnú premiéru filmovej komédie Cirkus Maximum režiséra Artura Kaisera. Zahrala si v nej jednu z úloh spolu s hlavnou postavou v podaní Jana Přeučila, ktorý na premiére chýbať rozhodne nemohol. Prišiel so svojou večne sa umievajúcou manželkou Evou Hruškovou. Nechýbal ani Tomáš Matonoha s manželkou Luciou Benešovou a tiež Bára Mottlová a ďalší, ktorí si vo filme zahrali.

​Zdá sa, že Hana Gregorová je podľa jej spokojných úsmevov s partnerským súžitím s Ondřejom Koptíkom spokojná, aj keď sa priznala, že jej zosnulý manžel Radek Brzobohatý (✝79) stále chýba. "Je mi smutno bez Radka, a toho nenájdem tu ani tam," poznamenala pre Super.cz počas premiéry. Iste sa to dá chápať, veď zosnulý herec bol uznávanou kapacitou medzi českými hercami a aj vďaka nemu získala rýchlo kredit v českých celebritných kruhoch aj Gregorová. Naopak, jej vzťah s neznámym mladíkom poznamenaný škandálmi jej spočiatku veľmi spoločensky ublížil a radšej sa z pražskej spoločnosti postupne vytratila. Kúpila si dom v maďarskej Rajke neďaleko Bratislavy, kde aj počas pandémie veľa nakrúcala aj pre televíziu JOJ, a Koptíka si vzala so sebou. Fotky páru z premiéry si môžete pozrieť TU.

Ešte ani počas tohto leta, keď absolvovala okrem júnovej premiéry muzikálu Slunce, seno, jahody, z pera jej syna Ondřeja, sa zúčastnila aj krstu autobiografie módneho návrhára Osmanyho Laffitu, či na otvorení športového centra fitnesky Hanky Kynychovej. Po jej boku sa Ondřej Koptík ale neukázal, čo vyvolalo špekulácie o ich rozchode. "To som vedela, že táto otázka padne. Nie je to pravda, to je všetko. Ja sa nepotrebujem ukazovať a ani to nechcem. A ak o mne niečo napíšu, čo mám robiť? Som vo veku 70 rokov asi atraktívna, že o mne tak píšu," poznamenala pre ňu už typickým ironickým spôsobom.  

Hana Gregorová účinkovala v jojkárskom seriáli Hranica: 

"Jedna vec nebola nikdy povedaná, a to, že by mohol byť do mňa naozaj zamilovaný. To nikto nepripúšťa, takže nech si ďalej píšu čo chcú, ja viem svoje," pripomenula aj inú možnosť herečka, ktorá nedávno oslávila svoju jubilejnú sedemdesiatku. Je veľmi rada, že sa napravili jej vzťahy s deťmi, pošramotené jej škandálmi s mladým milencom. To je už vraj minulosťou. "Sme v poriadku, Ondra a Rola," tvrdila Hana Gregorová, ktorá je veľmi hrdá na synove pracovné úspechy a zoznámila sa už aj s jeho novou priateľkou Danielou Písařovicovou. "Ak je môj syn šťastný, tak som aj ja. Myslím, že je to pekné a inteligentné dievča," vyjadrila sa pozitívne a svoj zvyčajne drsný slovník vynechala. O kritike ich vzťahov vedia už obaja svoje, Gregorová je už ale skutočne nad vecou a žije si spokojne vo vzťahu s mladým Koptíkom, nech si o tom myslí kto chce, čo chce.

Hana Gregorová na premiére filmu Cirkus Maximum s kolegom Petrom Šiškom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petr Šiška (@petrsiska.official)

Súvisiace články

Najčítanejšie