Oblačno
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Agáta ukázala bruško a šokuje! Pre krvácanie na gynekológii, pre rozchod na psychiatrii!
Zdielať na

Agáta ukázala bruško a šokuje! Pre krvácanie na gynekológii, pre rozchod na psychiatrii!

Archívna reportáž

Malá Mia bude mať 5,5 roka, keď dostane druhého súrodenca

Zatiaľ čo Jaromír Soukup (53) sa v reláciách v jeho súkromnej televízii venuje aktuálnym udalostiam v politike či v kruhoch celebrít, Agáta leží doma a jej hlavnou témou je nateraz tehotenstvo a ich vzťah. Po tom, čo ju hospitalizovali kvôli krvácaniu v nemocnici, ju síce po dvoch dňoch prepustili, ale musí ležať a šetriť sa, ak nechce o bábo prísť. Vyzerá, že táto hrozba už ale nie je až taká akútna, keďže má opäť v pláne ďalšie pokračovanie šou Agáta Jaromíra Soukupa. Myslí si, že jej úlohou je byť pozitívna, keďže v tejto dobe to je obzlášť potrebné.

​Ani po odštartovaní vlastnej šou v Soukupovej televízii neprestáva Agáta Hanychová v komunikácii na svojom instagramovom profile s jej sledovateľmi. Už roky ich zásobuje správami z jej súkromného života a zrejme to robí zaujímavo, keď ich počet neustále pribúda a je ich už takmer tristo tisíc. Instagram bol a stále je hlavný zdroj obživy tejto úspešnej influencerky. Potom, čo sa rozviedla s exmanželom Jakubom Prachařom (39) ich zásobuje najmä historkami s jej stále sa meniacimi milencami, aktuálne však tému zmenila na jej tehotenstvo.

Najnovšie Agáta zdieľala s "jej dievčatkami" fotografiu jej viditeľne narastajúceho bruška. To, že je tehotná už neskrýva, hoci ešte neukončila povestne rizikové prvé tri mesiace. A veru to riadne pocítila krátko pred ich dovŕšením ako memento aj ona. Kvôli krvácaniu si poležala na infúziách dva dni v nemocnici a teraz dodržiava pokyny lekárov a ďalej leží doma a šetrí sa. Streamovanie na Instagrame si ale neodpustí. K fotke s odhaleným bruškom poznamenala: "Fotky po pôrode asi niekde nájdem, ale tretí mesiac tehotenstva vyzerá u niektorých ako piaty mesiac."  A skutočne, bruško v prvom trimestri obvykle ani nie je takmer viditeľné, no o treťorodičky je to už predsa len niečo iné. 

Agáta je už z nemocnice doma, obklopená svojimi najbližšími: 

V livestreame dala sledovateľkám priestor na otázky. Ako sa dalo očakávať, týkali sa hlavne jej tehotenstva, vzťahu s Jaromírom a pokračovania ich šou. "Nakrúcanie bude pokračovať. Od pondelka by sme mali opäť nakrúcať. Uvidíme, ako to bude. Záleží na mne," odpovedala k téme šou Agáta Jaromíra Soukupa a vyvrátila tým fámy o ich rozchode. "Neskončila som v nemocnici kvôli rozchodu. To by som skončila na psychiatrii, nie na gynekológii. Ja by som nikdy neskončila v nemocnici kvôli rozchodu," odmieta špekulácie a dala jasne najavo, že by ju nejaký rozchod len tak nezložil. 

Agáta ukázala svoje tehotenské bruško: 

Instagram/AH

"Ja som s Jaromírom tak trochu tehotná. Asi tak. Takže sme spolu," dodala pádny dôvod, prečo sa vzťah len tak ľahko neskončí a vrátila sa k téme o jej tehotenstve. "Pribrala som. Našťastie sa nevážim, ale povedala by som, že už veľa. Ale je mi to jedno. Keď som tehotná - a som tehotná často - tak to neriešim," tvrdí s tým, že predtým pribrala 20 kíl a myslí si, že to ani teraz nebude inak. Podstatné je ale len to, aby bola ona aj bábo v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie