Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Beckham sa verejne posťažoval na spálňový problém s Victoriou! TAKTO zareagovala!
Zdielať na

Beckham sa verejne posťažoval na spálňový problém s Victoriou! TAKTO zareagovala!

Archívna reportáž

Svadba Brooklyna a Nicole bola veľkolepá, no vzťahy medzi nevestou a svokrou vraj ochladli

Kým sa Victoria Beckham (48) sústredila na prácu v Paríži, kde nedávno úspešne debutovala so svojou značkovou líniou oblečenia na týždni módy 2022, jej manžel David Beckham (47) zdieľal na sociálnej sieti celkom iné témy. Jednou z nich bola jeho obľúbená, hoci značne bizarná kombinácia jedla z detstva ako sú hranolky, vyprážané vajce, konzervovaný ananás, hrášok a pečená fazuľa. No stihol sa aj posťažovať na manželku s istým "spálňovým problémom".

​Ambiciózna Victoria si úspešne zrealizovala svoj sen o uvedení jej odevnej značky priamo v Paríži počas týždňa módy. V obecenstve nechýbala celá jej rodina, vrátane jej čerstvej nevesty Nicoly Peltz, manželky jej syna Brooklyna, s ktorou už nejakú dobu celkom nevychádzali. Zdá sa, že medzi nimi došlo k udobreniu. V niekoľkých srdečných príspevkoch na Instagrame poďakovala aj všetkým svojim modelkám, či "múzam", ako ich nazvala. Zapózovala s nimi aj pred fotoaparátom v čiernych maxi šatách a s topánkami na špicatých čiernych podpätkoch.

Po večeroch strávených v hoteli na jednej posteli s manželom Davidom si zrejme na upokojenie svojej mysle od všetkého v spojení s parížskym úspechom pred spaním čítala. To sa ale Davidovi nepáčilo a posťažoval sa aj svojim fanúšikom na sociálnej sieti. "Takže moja manželka má nové svetlo na knihu, WOW. Aby bolo jasné, v miestnosti nie sú zapnuté žiadne iné svetlá. Láska a svetlo," zdieľal s fanúšikmi s trochou irónie svoju nepohodu a ukázal im na doloženie fotografiu z ich spoločnej postele, kde Victoria leží, číta knihu a miestnosť je skutočne výrazne ožiarená svetlom. Pri tom sa veru ťažko spí.

Victoria zažiarila v Paríži so svojou najnovšou kolekciou oblečenia:

David potom na druhý deň nadviazal na túto fotografiu ďalšou z balkóna hotela s výhľadom na slnkom zaliaty Paríž, na ktorej má na tvári slnečné okuliare vlastnej značky a zažartoval, že ich bude musieť pre nedostatok spánku nosiť aj v posteli. Na to Victoria zareagovala otázkou na svojich viac ako 30 miliónom  sledovateľov na Instagrame. "Neviete niekto o nejakej alternatíve? Tie sťažnosti od pána Beckhama KAŽDÝ VEČER ma už privádzajú do šialenstva," uviedla s humorom. Je jasné, prečo im to stále v manželstve so slávnym fešným futbalistom aj po 23 rokoch od ich sobáša stále klape. Ak aj je problém, dokážu ho otočiť na žart, no nepochybne aj vyriešiť k spokojnosti oboch.

David sa posťažoval na manželku, ktorá obľubuje čítanie v nočných hodinách:

Instagram/DB

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie