Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Toto už prehnal! Hanychovej Soukup chrapúnsky urazil hviezdnu Bohdalku!
Zdielať na

Toto už prehnal! Hanychovej Soukup chrapúnsky urazil hviezdnu Bohdalku!

Zdroj: Instagram/JS

O majiteľovi súkromnej televízie Jaromírovi Soukupovi (53) je známe, že si rád rypne aj do vážených či uctievaných osôb. Naposledy si trúfol vo svojej relácii osočiť aj takú obľúbenú herečku v úctyhodnom veku, akou je Jiřina Bohdalová (91). Možno pochybovať, či nestratil súdnosť, keď vyslovil hanlivú informáciu o tejto ikone. Nech by to bola aj pravda, čo zrejme nie je, nepatrilo sa ju zverejňovať už len vzhľadom k jej veku a celoživotným zásluhám na poli kinematografie aj divadla, vrátane jej nezabudnuteľných zábavných televíznych večerov s Vladimírom Dvořákom (†74).

​Naozaj sa nepatrí podrývať autoritu či haniť meno niektorých vážených celebrít, Jaromírovi Soukupovi to ale asi  zapadá do štýlu jeho práce v rámci jeho televíznych relácií. Mnohé z nich si aj sám s obľubou moderuje. Aj keď on sám rád do spoločnosti celebrít nechodí a doteraz o svojom súkromnom živote nehovoril takmer nič, rád si všíma, čo sa deje v životoch iných známych osobností. Naposledy sa obul do Jiřiny Bohdalovej, o ktorej sa vyjadril, že "vymetá večierky za peniaze", čím pobúril mnohé celebrity českého šoubiznisu. "Prečo obchádza každý deň dva večierky? Pretože je to kšeft. Dostáva za to zaplatené," položil Soukup otázku spoza televíznej obrazovky a zároveň si aj odpovedal.

Samotná herečka nad tým iba mávla rukou. "Tieto výmysly vôbec nestoja za komentár," podotkla k tomu v rozhovore pre Blesk.cz. Inak ale reagovali rozhorčené celebrity, ktoré túto hereckú ikonu na svoje večierky už niekedy pozvali ako vzácneho hosťa. Naposledy Jiřina pokrstila novú kuchárku slávnej cukrárky Mirky van Gils. "Spája nás láska k pečeniu a k deťom. A ona je to úžasná babička! Keď som jej zavolala, okamžite si spomenula na mojich chlapcov a naše spoločné nakrúcanie. Povedala mi, že takéto pozvania veľmi neprijíma, ale pre mňa urobí výnimku," uviedla s poznámkou, že herečka prišla na krst bez nároku na honorár.

Jaromír Soukup zožal za jeho ohováranie legendárnej herečky poriadnu kritiku: 

Bohdalová pokrstila aj album svojich kamarátok Heleny Vondráčkovej (75), Hany Zagorovej (†75), Jitky Zelenkovej (72) či Evy Pilarovej (†80).Vdovec po speváčke Pilarovej, Jan Kolomazník sa ohradil argumentáciou: "Preboha, nikdy nič nechcela, naopak! S Evou boli veľké kamarátky a Jiřina prišla vždy veľmi rada." Aj Jan Kopečný z kapely Botox, požiadal Jiřinu o krst ich albumu. "Pani Jiřina Bohdalová je ikona. Nesmierne si ju vážime. A keď sme ju oslovili ako kmotru nášho nového albumu Ty a ja, tak to okamžite prijala a o peniazoch nebola jediná zmienka, ani z našej strany, nieto ešte z jej," tvrdí a nechápe šírenie klamstiev od Soukupa. Odkazuje mu, že by sa mal nabudúce lepšie informovať. Hanychovej priateľ ale nie je povestný tým, žeby si uznával chybu, tak zrejme aj tento prešľap nechá len tak vyprchať. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie