Jasno
29°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Tehotná Agáta bola na kontrole u lekára, TOTO je verdikt!
Zdielať na

Tehotná Agáta bola na kontrole u lekára, TOTO je verdikt!

Archívna reportáž

Pred piatimi rokmi sa stala Agáta po druhýkrát mamou

Po dramatickom vyústení príliš veľkého pracovného nasadenia tehotnej Agáty Hanychovej (37), keď sa kvôli tomu ocitla v nemocnici na infúziách, si teraz užíva odpočinok. Má ležať a vyhýbať sa akejkoľvek námahe, ak nechce prísť o bábo, ale ona opäť provokuje osud a chce pokračovať v nakrúcaní šou Agáta Jaromíra Soukupa. Vraj je už oddýchnutá, a preto si na to trúfnuť môže, tak nejako sa dá chápať jej vysvetlenie pre znepokojené sledovateľky jej životného príbehu, už pár mesiacov obohateného o vzťah a nečakané tehotenstvo s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53).

​Pre Agátu bolo iste snom sa stať televíznou hviezdou a jej túžba sa začína napĺňať vďaka vzťahu so Soukupom. Obaja to zobrali zhurta, keď po nejakom mesiaci od začiatku ich romániku známa influencerka otehotnela a zhruba v tom čase mali údajne vzniknúť aj ich plány na spoločnú reláciu. V septembri sa začal ich projekt realizovať v Jaromírovej televízii prvou epizódou a ďalšie pokračovali pravidelne trikrát týždenne.

Pre matku dvoch detí s veľkým domom a záhradou, čo vyžaduje kopu práce, vrátane ďalších jej aktivít, nie je práve najľahšie všetko zvládať, keď je navyše tehotná. Hoci sa vždy chválila, že je ako stroj, keď vraj vstáva skoro ráno a všetko vo veľkom tempe a nasadení stíha až do večera, v jeden momentu ju to predsa len skolilo. "Práve teraz som sa vrátila z vyšetrenia a výsledok je taký, že musím ešte týždeň ležať," oznámila Hanychová na Instagrame svojim sledovateľom po tom, keď prezradila, že dôvodom jej náhlej hospitalizácie bolo krvácanie.

Agáta prezradila dôvod náhlej hospitalizácie v živom vstupe na Instagrame:

Jej tehotenstvo sa stalo rizikovým a pokiaľ bude pokračovať v jej predchádzajúcom tempe, jej dieťatko, ktoré má nosiť pod srdcom zhruba 11 týždňov, ako povedala, vystavuje vážnemu ohrozeniu. Prezradila, že by sa malo narodiť v deň jej narodenín, teda 28. apríla. Aj keď sa inak šetrí, ako tvrdí, príležitosť účinkovať v šou s Jaromírom si nechať ujsť nechce. "Keďže dnes budem celý deň ležať, máme čas," odkázala Agáta vo svojich instastories nad jej odvahou sa čudujúcim sledovateľo, ktorí nechápu, že len pár dní po hospitalizácii je zrazu v tak dobrom stave, ako tvrdí. "Na wake to nie je, ale ležím a snažím sa myslieť pozitívne," zhodnotila Agáta. Snáď spolu s Jaromírom zvážili, či im to stojí za riziko, že by mohli prísť o vytúžený plod ich lásky.

Agáta oddychuje a deti z predchádzajúcich vzťahov jej pomáhajú okolo domu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie