Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
To je ale prekvapenie! Seriálové hviezdy sa v utajení VZALI!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Seriálové hviezdy sa v utajení VZALI!

Medzi zahraničnými filmovými či speváckymi hviezdami a inými celebritami je nielen poslednou dobou veľkým trendom usporiadať svadbu v Taliansku. Je pravda, že romantikou prostredia sa jej vyrovná azda máloktorá krajina vo svete. Najnovším známym párom, ktorý tam uzavrel manželský sľub, je anglická herečka Lena Headey (49), ktorá tým svoj život pevne zviazala s nemenej známym americkým hercom Marcom Menchacom (47). Pokým bola Lena už vydatá dvakrát a má syna Wyllie Elliota (12) a dcéru Teddy (7), nie je známe, že by bol Marc niekedy ženatý a mal potomkov.

​Lena Headey známa najmä ako kráľovná Cersei Lannister zo seriálu Hra o tróny a Marc Menchaca alias Russ Langmore zo seriálu Ozark si vybrali 6. október za svoj svadobný deň na malebnom mieste v talianskej Apúlii. Ako prvý o tom informoval portál Wiki of Thrones po tom, čo fotografie odtiaľ zdieľala na Instagrame 8. októbra kamarátka Leny, učiteľka jogy Tania Brown. Na jednej z nich je vidieť herečku, ako oblečená v romantických bielych šatách so závojom a s čelenkou vo vlasoch z ružových a bielych ruží, roztopašne vyplazuje jazyk. Ženích ako správny Texasan mal na hlave klobúk. 

Na pomerne komornej svadbe sa zúčastnilo aj niekoľko hercov, ktorí si zahrali spolu s Lenou v seriáli Hra o tróny. Na jednej fotke Peter Dinklage alias Tyrion Lannister, bozkáva iného hosťa na líce, na ďalších je vidieť Michelle Fairley (Catelyn Stark), Conletha Hilla (Varys) a nechýbali ani zábery na Sophie Turner (Sansa Stark) a jej manžela Joe Jonasa, speváka známej skupiny Jonas Brothers. Fotografie hercov zdieľala aj miestna reštaurácia Scinuà. 

Lena sa v seriály Hry o tróny zhostila úlohy krásnej, no zákernej Cercei Lannister: 

Manželia sa dali dokopy v roku 2020 po tom, čo sa v roku 2018 rozišla Lena s Danom Cadanom, s ktorým má dcéru Teddy. Podľa zdrojov blízkym páru sa herečka po svadbe plánuje natrvalo presťahovať za manželom. "Lena sa teraz v dohľadnej budúcnosti vidí žiť v Spojených štátoch," prezradil a dodal: "Je to miesto, kde sú pre ňu úlohy a má rozkvitajúci vzťah s Marcom, takže nevidí dôvod, prečo by mala žiť v Spojenom kráľovstve". Od samotného páru novomanželov zatiaľ nepadlo o ich svadbe ani budúcnosti žiadne slovo, šťastie si zrejme radšej v pokoji užívajú niekde na svadobnej ceste počas medových dní.

Fotografie z romantickej svadby zverejnila na Instagrame jedna z Leniných priateliek: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tania Brown (@taniabrownyoga)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie