Oblačno
22°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Pre diétu všetko?! Krainová šokuje priznaním, že si dáva na večeru kozie bobky!
Zdielať na

Pre diétu všetko?! Krainová šokuje priznaním, že si dáva na večeru kozie bobky!

Archívna reportáž

Téma zdravej stravy a životného štýlu je pre modelku a influencerku Simonu Krainovú (39) veľmi dôležitá. Sleduje najnovšie trendy a tiež aj neustále zásobuje svoje sledovateľky na sociálnej sieti rôznymi radami a svojími príkladmi. To, ako vyzerá, je pre ňu zjavne prioritou, a preto ani tesne pred päťdesiatkou nepoľavuje so starostlivosťou o seba, ba práve naopak. Výsledok svedčí o tom, že to robí dobre, niektorí si ale myslia, že to občas až preháňa. Najnovšie sa pochválila čudne vyzerajúcim produktom, ktorý si dáva pred spaním.

​Simona je veľmi vytrvalá, keď ide o jej figúru a výzor. Kým telu dáva zabrať každodenným ranným, až vraj 10 kilometrov dlhým behom, tvár zveruje do rúk aj odborníčkam ma estetickej klinike. Nedávno ju bolo vidieť na sociálnej sieti pri jednom trochu krvavom úkone. Citlivejšie povahy sa na pichanie injekcií s kyselinou hyalurónovou pod kožu s kvapôčkami krvi, pozerali iste s hrôzou, Simona si to ale pochvaľuje. "Aj keď tento zákrok vyzerá desivo, vôbec nebolí a už niekoľko hodín po zákroku je moja pleť vypnutá a hydratovaná," ubezpečovala svoje sledovateľky. 

Strava zohráva v živote Simony zásadnú úlohu. Tvrdí, že k zdravému stravovaniu a spôsobu života treba viesť už aj malé deti. "Za všetko môže jedlo. Azda neexistuje choroba, ktorá by nesúvisela s naším štýlom stravovania," tvrdí modelka, ktorá začiatkom roku podstúpila s manželom ajurvédsku očistu tela aj mysle na Srí Lanke, kde získala o spôsobe stravovania nové poznatky overené stáročiami a veľmi si to pochvaľovala. "Manžel schudol oveľa viac ako ja. Na lekárskej prehliadke môžete požiadať o redukciu váhy, o tú som ja samozrejme nežiadala,"  dala najavo, že jej nešlo o chudnutie.

Zo svetoznámej modelky sa stala zároveň influencerka, avšak deťom by tento koníček neodporúčala:

​Teraz si spolu s manželom Karlom a deťmi pre zmenu užíva slnka a mora v Karibiku, v Dominikánskej republike, kde si rodina kúpila dom, aby tam trávila časť roka, keď je doma horšie počasie. Na ajurvédsky spôsob stravovania ale nezabúda ani tam. Na Instagrame ukázala v dlani za hrsť čudných guľôčiek s poznámkou: "Pár kozích bobkov na dobrú noc." To skutočne vábne ani neznie, ani nevyzerá.

Instagram/SK

​Na vysvetlenie nezabudla pridať hashtag s názvom Ayurvedic therapy (ajurvédska terapia) a na fotke označila aj svojho manžela Karla a pridala obrázok kozy. Zloženie si nechala pre seba, ale zrejme sú to do tvaru guľôčky stlačené byliny, ktoré sa používajú v ajurvéde. Azda by ani Simona posadnutá krásou a telom predsa len nešla do takých extrémov, ako je konzumácia skutočných bobkov. Ale ktovie, možno by spravili zázrak!

Simona si pre krásu a zdravie vytrpí kadečo, napríklad aj pitie masla ghí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Najčítanejšie