Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Lela dala dole obväzy a ukázala nový NOS! Pre toto sa jej oplatilo ísť až do Iránu?
Zdielať na

Lela dala dole obväzy a ukázala nový NOS! Pre toto sa jej oplatilo ísť až do Iránu?

Archívne video

Iba pred pár dňami šokovala Lela Vémola (33) na Instagrame fotkou, kde mala nos prekrytý obväzom a náplasťami po absolvovaní plastiky nosa. Hoci náplasť stále má, na jednu fotku si ju dala dolu, aby ukázala výsledok práce vyhláseného plastického chirurga z Teheránu, ktorý chodí často operovať aj do USA. Po pár dňoch od zákroku je už silikonová kráska konečne doma.

​S novým tvarom nosa je Lela Vémola veľmi spokojná. Po jeho dvoch predchádzajúcich operáciách, ktoré absolvovala v Európe, sa necítila dobre ako po estetickej stránke, tak ani zdravotne, lebo sa jej zle dýchalo. "Určite sa aj u nás nájdu dobrí chirurgovia, ale to, čo som chcela ja, by mi tu aj tak neurobili. Tak som odcestovala," vysvetľovala. Snáď po tejto operácii bude aj po zdravotnej stránke všetko v poriadku, ale tvar nosa sa jej teraz už páči a hrdo sa ním pochválila.

Na nose vidieť ešte kde-tu krv, rany sa ešte stále hoja a až polroka sa bude nos ešte samovoľne dotvárať. Až potom bude vidieť jasný výsledok. "Prvá fotografia po odstránení dlahy a stehov. Ešte mesiac budem musieť nosiť náplasti na fixáciu nosu. Celý nos sa mi od základu prerobil, presne taký prirodzený som chcela. Nechcela som mini nos ani iné extrémy. Chcela som nos, ktorý sa bude hodiť k mojej tvári. Samozrejme, nos ešte polrok sadá. Je to proces," zdieľala so svojimi sledovateľmi na Instagrame nadšenie z nového tvaru nosa.

Pozrite si Lelin pôvodný, avšak nie prirodzený nos, ktorý sa jej ani po úpravách nepozdával: 

Pre krásu je ochotná Lela podstúpiť naozaj veľa. Nielenže letela tisícky kilometrov do Iránu zmietaného nepokojmi pre boj za práva žien, ale musí znášať aj nepríjemnnosti spojené s operáciou."Bola to náročná operácia, ktorá trvala štyri hodiny. Museli mi nanovo prerobiť celý nos. Po narkóze mi bolo veľmi zle. Necítila som bolesť, dostávala som infúzie," posťažovala sa známa influencerka, že to predsa len nebol úplne dokonalý proces. "Nos sa hojí dlho. Postupne si musí sadnúť, pretože časom pracuje," dodala na vysvetlenie manželka zápasníka MMA Karlosa Vémolu a mama dvoch malých detí. Na na klinike strávila jednu noc a potom sa vrátila do luxusného hotela, no ako sa vcera pochválila, už je doma. Tam ju čakala obrovská kytica červených ruží od jej Karola, ktorý je známy tým, že upravované ženy neprirodzeného vzhľadu priam vyhľadáva. Dokonalý pár!

Lela je s výsledkom práce iránskeho lekára spokojná: 

Súvisiace články

Najčítanejšie