Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Žilková a jej ženatý frajer dostali požehnanie, v ktoré dúfala! A nielen to!
Zdielať na

Žilková a jej ženatý frajer dostali požehnanie, v ktoré dúfala! A nielen to!

Zdroj: instagram/VŽ

Pre Veroniku Žilkovú (62) je návšteva jej brata Štěpána Žilku (70) vždy radostnou udalosťou. Žil 25 rokov v Nemecku a po návrate do Prahy sa po čase vybral pre zmenu natrvalo do Panamy, kde už ako dôchodca loví ryby. Dobrodružnú povahu majú Žilkovci zrejme v krvi, aj keď sa u každého prejavuje inak. Brat počas návštevy domova prišiel aj na premiéru sestrinho nového filmu Spolu a nechýbal tam ani jej priateľ, Josef Holomáč (62). Veronika bola rada, že tam mohla byť s obomi, nového partnera už začlenila do rodiny.

​Po krátkej známosti s bývalým rockerom Pepom Holomáčom sa zdá, že Veronika má jasno, či už konečne našla toho pravého. Hoci ešte nie sú rozvedení, už navzájom zoznámili členov svojich rodín. Zatiaľ čo Veronika spoznala Pepovho brata Karla už pred časom, keď šli za ním na výlet na Moravu, na brata Veroniky si Pepa musel trochu počkať, kým nepríde z Panamy. Ešte keď bola Agáta s Jakubom Prachařom, zaleteli ho tam raz navštíviť, ale nie je známe, že by tam niekedy bola aj Veronika. Našťastie, brat z času na čas domov priletí, obaja majú k sebe vraj blízko.

Na premiére bolo hneď jasné, že si chlapi sadli. Žilka si s Holomáčom sadli vedľa seba a viedli družný rozhovor. Obaja sú hudobníci, ale kým Holomáč je bývalý rocker a basgitarista skupiny Argena, Žilka bol 25 rokov v Nemecku hudobným pedagógom hry na priečnu flautu a dirigovanie a popritom komponoval. Zložil aj hudbu k televíznemu programu Tele Tele, kde Veronika účinkovala. "Som rada, že som mohla brata predstaviť Pepovi," zverila sa herečka počas rozhovoru pre Blesk. Mala na to aj jeden špeciálny dôvod. 

Veronika Žilková momentálne boduje v úlohe Ivany v novom českom filme Spolu: 

"Musím povedať, že som čakala na schválenie, pretože jednoducho môj brat je ten, ktorý bol celý život ten starší brácha, veľmi ma vychovával," priznala Veronika, aký na ňu mal o desať rokov starší brat vplyv už od detstva, pokým neemigroval do Nemecka. "Keď som mu Pepu pred desiatimi dňami predstavila, tak som bola rada, že ho schválil. Ba navyše si obaja okamžite mali čo povedať a dostala som od brata požehnanie, v čo som aj dúfala,"  dodala na záver rozhovoru rozžiarená Žilková, ktorá má radosť nielen zo stretnutia oboch jej blízkych mužov, ale aj z úspechu filmu, v ktorom podala skvelý výkon. Teraz je otázka, ako s požehnaním naložia - či obaja, viacnásobne rozvedení, ba dokonca ešte ich to teraz aj opäť čaká, skúsia šťastie v manželstve ešte raz, spolu.

Veronika Žilková a Pepa Holomáč už svoju lásku neskrývajú: 

Súvisiace články

Najčítanejšie