Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dominika Gottová totálne otočila! Rázne životné rozhodnutie, má už len toto prianie!
Zdielať na

Dominika Gottová totálne otočila! Rázne životné rozhodnutie, má už len toto prianie!

Archívna reportáž

Snáď ničím nemohla najstaršia dcéra Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (49) prekvapiť viac, ako oznámením, že sa chce stiahnúť z pozornosti verejnosti a médií a užívať si anonymitu. Zatiaľ čo v Helsinkách, kde žije, to nie je žiaden problém, horšie je to v Prahe, keď tam zavíta. Jej tvár pozná snáď každý, a mnohí ju preto neraz na ulici aj zastavujú. Nie vždy jej to je príjemné, najmä keď má niekto nemiestne poznámky, čo ju vie niekedy riadne rozhádzať.

​Donedávna sa Dominika zvykla rada podeliť s jej radosťami či starosťami v živote s verejnosťou prostredníctvom médií. Nebolo pritom tajomstvom, že si za to neraz nechávala vraj aj zaplatiť. Zdá sa, že to už ale viac praktizovať nemieni. "Rada by som už ukončila svoju mediálnu aktivitu a získala späť svoju anonymitu, kvôli ktorej som si pred rokmi zvolila Helsinki ako miesto pre život... Anonymitu by som rada získala späť aj v Prahe, ako moja sestra Lucie. Tak ako ona, chcem mať od všetkých pokoj. Dúfam, že to ľudia budú rešpektovať. Nikto nežije môj život, nikto nevie, čo cítim, čo som prežila a aká som. Aj preto som sa rozhodla, že sa už nebudem prezentovať v médiách. Otec by si to tak určite prial. Postavila som sa na nohy, som sebestačná. Zbavila som sa svojich démonov. Teraz už len získať späť svoju anonymitu. Tak snáď sa to splní," uviedla Gottová pre Extra.cz.

Správou o tom, že porazila svojich démonov, iste mnohých potešila, jej sklony k alkoholizmu, ale aj k užívaniu tabletiek, už roky vzbudzovali obavy. Ktovie, čo je pravým dôvodom jej náhleho rozhodnutia o odchode do ústrania. Keď bola v máji v Prahe, spomínala, že pripravuje druhé pokračovanie svojej knihy Posledný rok s Karlom so spomienkami na otca, ale aj pikantériami o macoche Ivane. Taktiež spomenula, že mieni napadnúť dedičské konanie o otcovej poslednej vôli, ktoré ju vylučuje z podielu na dedičstve po ňom. Napokon od toho zrejme na radu jej právnikov ustúpila.  

Zdá sa, že ani pieseň Pro Tebe nepriniesla želaný úspech:

V Helsinkách žije pomerne pohodloný život, hoci sa jej tam nedarí nájsť vysnívanú prácu v strážnej službe. Podľa dvoch zdrojov z jej okruhu známych chodieva do drahých reštaurácií, ba dokonca si trúfla prenajať ďalší byt počas rekonštrukcie domu, v ktorom majú s manželom Timom sociálny byt. "V dome prebieha rekonštrukcia. Mohla tam zostať, ale radšej si našla iné bývanie a potom sa tam zas vráti," uviedol zdroj. "Stále niekde míňa, ale stále nemá prácu," tvrdí ďalší. O jej márnotratnom spôsobe života sa preto začalo špekulovať, či si ho môže dovoliť preto, že prijala od vdovy po otcovi namiesto dedičstva predsa len nejakú finančnú čiastku, aby mlčala. To sa jeden zo zdrojov snažil vyvrátiť argumentom, že poberá vysokú sociálnu podporu, ktorá postačuje aj na užívanie si.

Dominika vraj porazila svpjich démonov a chce začať žiť usporiadaný život:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie