Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kardashianka bola pre problémy na skene mozgu! Výsledok je zarážajúci!
Zdielať na

Kardashianka bola pre problémy na skene mozgu! Výsledok je zarážajúci!

Archívna reportáž

Sestra Kendall, Khloe, žije divoký súkromný život

Sestry Kardashianové by mali podstúpiť skenovanie mozgu. Aspoň tak si to želá jedna z mich, Kendall Jenner (26), ktorá sa s tým v nedávnej epizóde ich reality show The Kardashians zverila Khloé Kardashian. Je vraj zvedavá, čo sa deje v ich mozgoch. Ona sama podstúpila toto vyšetrenie a veľmi ju to fascinovalo. Po naskenovaní mozgu lekári vraj hneď videli, že trpí úzkosťou.

​​Téma vyšetrenia mozgu je naozaj náročná, vyžaduje si hlbší vhľad do problematiky, ale Kendall ju poňala iba z jej pohľadu laika, napokon, rozhodne nie je odborník ani vzdialene. Sestre to vysvetľovala polopate: "V podstate vám lekár naskenuje mozog a povie vám, kde to ako vystreľuje." V jej prípade vraj bolo jasné, že "na 100 % má úzkosť""Je to naozaj zaujímavé. Myslím, že by sa ti to naozaj páčilo. V skutočnosti ma veľmi zaujíma, ako vyzerá tvoj mozog, hlavne po tom všetkom, čo sa práve stalo s Tristanom," narážala na sestrin problém s otcom jej detí, píše portál People.

Modelka poznamenala, že po nadobudnutí väčšej slávy bolo daňou za to jej zhoršené duševné zdravie. "Myslím si, že prepracovanosť a situácia, v ktorej som teraz, sa istým spôsobom vymkli spod kontroly," zverila sa Kendall s dodatkom, že zažíva príznaky úzkosti, ktoré sa prejavujú aj fyzicky a že je "skutočný hypochonder". Nie je to ľahké. "Mala som chvíle, keď som mala pocit, že ma treba odviezť do nemocnice, pretože som myslela, že mi zlyháva srdce a nemôžem dýchať a potrebujem, aby mi niekto pomohol. Niekedy si myslím, že zomieram," priblížila svoje trápenie s úzkosťou.

Slávne sestry sa rozprávali o mozgu: 

Kendall  by rada videla aj mozgy sestier a sľubuje, že ich presvedčí, aby si ich dali naskenovať. Tipuje, že mozog Kim Kardashian je zrejme "preťažený" zo všetkého, s čím sa denne stretáva. Khloé k tomu vtipne poznamenala, že mozog Kourtney Kardashian je pravdepodobne naplnený manželom Travisom Barkerom a Mickey Mouseom. "Je prosto zaujímavé vziať dve sestry a vidieť aké máme podobnosti, ktoré by sa mohli prenášať," dodala k svojím úvahám o mozgu Kendall, ktorá si uvedomuje, že má v živote šťastie. "Viem, že žijem veľmi privilegovaným, úžasným životným štýlom. Som veľmi požehnané dievča," pokračovala s tým, že napriek tomu je len ľudská bytosť s emóciami. Teraz Kendall podľa jej slov potvrdili aj odborníci, že niečo nie je v poriadku, no zrejme to nebolo nič, čo by už predtým netušila. Otázne je, ako s tým naloží.

Nekonečný príbeh Kardashianiek pokračuje v ich šou už 15. rok, naďalej má množstvo verných divákov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Kardashians (@kardashianshulu)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie