Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česká herečka má 53 rokov a šokovala bruškom! Je za tým TEHOTENSTVO!
Zdielať na

Česká herečka má 53 rokov a šokovala bruškom! Je za tým TEHOTENSTVO!

Zdroj: Instagram/LZ

Aj keď má česká herečka Lucie Zedníčková (53), nevlastná dcéra Pavla Zedníčka (72), stále peknú štíhlu postavu, ešte donedávna sa zdalo, že je v očakávaní. A skutočne tehotenstvo za tým aj bolo, akurát, že nie aktuálne, ale už dávnejšie. Po dvoch tehotenstvách so synom Mikolášom (24) a dcérou Ameliou (18) jej zostali rozostúpené brušné svaly, tzv. diastáza, a vyzerala preto ako tehotná. Dokonca jej vraj v metre ponúkali miesto na sedenie. Dlho si ale netrúfla problém riešiť.

Stále krásna a mladistvá Lucie inak nemá problém s lekármi ani nemocnicou, je už roky aj patrónkou súťaže Anjel medzi zdravotníkmi. S lekármi má iba tie najlepšie skúsenosti, aj keď je pravda, že ich služby doteraz veľmi nepotrebovala. Napriek tomu stále váhala s operáciou jej rozostúpených brušných svalov. Napokon sa ale rozhodla konať. Nepochybne aj preto, že plastický chirurg je jej spolužiak z gymnázia, ako sa zverila Zedníčková portálu Super.cz mesiac a pol po zákroku, na ktorý si počkala vyše sedemnásť rokov.

"Vždy boli iné povinnosti, práca a tiež strach z neznámeho. Som strašne rada, že som do toho šla, môžem sa predkloniť bez toho, aby mi niečo viselo, nemusím stále maskovať brucho a vysvetľovať v metre, že naozaj nie som tehotná," pochvaľuje si herečka, ktorá skúšala rôzne cviky, ale nepomohlo jej to. Po operácii ešte stále nosí spevňovacie body, ktoré si na finále súťaže Anjel medzi zdravotníkmi dala výnimočne dolu, aby si mohla obliecť sexi model, v ktorom vystupovala na javisku náchodského divadla. "Ale inak ho nosím poctivo," tvrdí.

Krásna Lucie si zahrala Kotě v kultovom muzikálovom filme Kouř, pozrite si známu tanečnú scénku: 

"Asi budem musieť zmeniť polovicu šatníka! Všetko mi je veľké. Naopak, oblečenie, ktoré som vytiahla z minulosti, mi dokonale sedí. Už sa pomaly vraciam do práce, hrala som aj divadlo, ale stále sa musím šetriť," teší sa z premeny Lucie, ktorá iste ľutuje, že do abdominoplastiky nešla skôr. Operácia bola v podstate jediným riešením. "Rozhodovanie bolo dlhé, rozhúpať sa, hoci len na konzultáciu, mi trvalo desať rokov. Leto je síce moje najobľúbenejšie ročné obdobie a operáciu by som kvôli tomu radšej podstúpila v zime, to je ale doba, keď by som za žiadnu cenu nedala dokopy mesiac voľna," vysvetlila táto skvelá herečka. 

Lucie sa mesiac po operácii rýchlo zotavuje a dnes už stojí na doskách milovaného divadla: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Zednickova (@zednickovalucie)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie