Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To je ale nenávisť! Hviezdička z reality šou totálne dourážala tehotnú Hanychovú!
Zdielať na

To je ale nenávisť! Hviezdička z reality šou totálne dourážala tehotnú Hanychovú!

Zdroj: Instagram/NS

Po tom, čo získala Agáta Hanychová (37) status partnerky mediálneho magnáta Jaromíra Soukupa (53), jej kdektorá z jej sledovateliek azda aj závidí a rada by sa videla na jej mieste. Medzi ne zrejme možno patrí aj influencerka Nela Slováková (32), hoci sa navonok z tohto vzťahu skôr smeje. Dala to najavo vyrehotanými smajlíkmi v komentároch k správe o Agátinom tehotenstve. Tieto dve známe influncerky sa fakt nemusia.

​Obidve veľmi sledované influencerské hviezdy na českom mediálnom piesočku nemajú k štipľavým a zlomyseľným slovám voči sebe ďaleko. Jedna tmavovláska, druhá blondínka sú zjavom, outfitmi, aj správaním veľmi nápadné. Pokým Nela je stále slobodná a bezdetná, Agáta už má za sebou jedno manželstvo a množstvo ďalších vzťahov. Porodila dve deti a ako nedávno prezradila, čaká so Soukupom tretie. To zjavne náramne pobavilo Nelu Slovákovú.

Nie je ťažké si domyslieť, čo si o vzťahu a tehotenstve svojej konkurentky s mediálnym magnátom asi myslí. "Jej tehotenstvu sa nesmejem. Smejem sa jej a počtu chlapov, ktorých vystriedala. A napriek tomu sa do mňa stále naváža. Povedala o mne, že som ľahké dievča. Pritom ja som mala dva vzťahy pomaly po štyroch rokoch, ona možno sotva štyri týždne vydrží s jedným. To mi už nedalo inak, ako sa jej vysmiať," vysvetlila svoje smejúce sa smajlíky. "Každému, čo mu patrí. Môžeme si napríklad povedať, že je s ním kvôli jeho pekným modrým očiam. Ale nemyslím, že by tomu niekto veril," dodala Slováková s jasnou iróniou a dodala, že spolu tvoria neuveriteľný bizár.

Nela sa objavila v istej reality šou, odvetdy sa snaží udržať na výslní:

"Z jeho televízie mi niekoľkokrát písali, či neprídem do jeho relácie Niečo Jaromíra Soukupa, akurát som nemala čas. Teraz som odkázala, že až sa rozíde s pani Hanychovou, pretože v zlosti a nenávisti by tam na mňa pripravila niečo neuveriteľné. Nechcem žiadne boje. Ale ona do mňa ryje prakticky vo všetkých svojich živých vysielaniach. Stále sa do mňa naváža, že som sviňa a zlý človek. Ja sa starám o svoje veci a idem si svoje. Asi ju štve, ako vyzerám, alebo čo. Netuším," hovorí Nela s celkom jasnou provokáciou naznačujúc závisť. Len či to nie je naopak.

Zrejme nebude náhoda, že sa Slováková rozhodla zahrať tehotnú:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nela Slováková (@nelaslovakova)

"Baví ma, keď vidím, čo si o nej ľudia myslia, akú majú o nej mienku. Deväťdesiatdeväť percent ľudí ju považuje za to, čím ona naozaj je," kopla si s chuťou ešte na záver do Agáty a nikoho nenechala na pochybách, na čo myslí. No ani od Agáty neprišla práve srdečná reakcia. "Pi*da. Vôbec sa o nej nechcem baviť. Toto dievča sa do mňa pustilo a ja vôbec neviem prečo, asi o nej nik nepíše. Povedala, že som zlatokopka a ľahká žena,“ reagovala Hanychová a zrejme by bola najradšej, keby sa téma už definitívne uzavrela.

Súvisiace články

Najčítanejšie