Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mohla TOTO povedať?! Meghan si v kráľovskej rodine dovolila to, čo ešte asi nikto pred ňou!
Zdielať na

Mohla TOTO povedať?! Meghan si v kráľovskej rodine dovolila to, čo ešte asi nikto pred ňou!

Archívna reportáž

Meghan sa rada prezentuje bohumilými aktivitami, pozadie ale môže byť iné

V krátkom čase po sebe sa objavujú v Británi dve knihy, ktoré opisujú nepekné maniere Meghan Markle, vojvodkyne zo Sussexu (41). V auguste to bola Revenge (Pomsta) od Toma Bowera a teraz vyjde kniha The Hidden Power Behind the Crown (Dvorania: Skrytá moc za korunou) od kráľovského korešpondenta pre Times Valentina Lowa. V oboch knihách sa autori rozprávali s mnohými ľuďmi, s ktorými prichádzala Meghan do styku a rozhodne ju nechválili. Vyšla z ich spomienok ako veľmi arogantná a nesympatická osoba, so sklonmi k šikanovaniu.

​Ešte predtým, ako majú vyjsť v novembri memoáre princa Harryho, si môžu záujemcovia o monarchiu prečítať dve knihy o jeho manželke Meghan, ktoré na ňu vrhli nepekné svetlo. Zakrátko sa na pultoch kníhkupectiev objaví kniha od Valentina Lowa o zákulisných intrigách a nevhodnom správaní vojvodkyne zo Sussexu. Neveľmi známa americká herečka sa dokázala vydajom dostať až do kráľovskej rodiny, čo jej zabezpečilo celosvetovú slávu, ale neskôr nielenže spolu s Harrym kráľovnú opustili, ale ešte si aj trúfli rodinu osočiť z rasizmu, aj iných neveľmi lichotivých momentov, píše portál Mirror

Na svoju stranu si dokázala v plnej miere postaviť manžela, princa Harryho, ktorý sa kvôli nej musel vzdať mnohých kráľovských privilégií po odchode do Ameriky, kde žijú v luxusnom sídle v Montecite. V novej knihe sa píše, že rozhovor s Oprah mala Meghan dohodnutý už pol roka pred ich odchodom z kráľovského paláca. Ešte keď tam žila sa mala sťažovať na kdečo, aj na to, že za vykonávanie povinností člena kráľovskej rodiny jej neplatili. Údajne sa počas turné po krajinách Commonwealthu, keď musela zdraviť tamojších ľudí a podávať si s nimi ruky, vyjadrila: "Nemôžem uveriť, že mi za toto neplatia". Toto vyjadrenie možno považovať za nehorázne, nakoľko ide o poslanie členov kráľovskej rodiny, ktoré je cťou vykonávať.

Meghan a Harry odštartovali bulvárnu prestrelku medzi nimi a kráľovskou rodinou rozohovorom s Oprah Winfrey: 

​Meghan vraj aj rada ponižovala zamestnancov paláca, ktorí jej boli k dispozícii. "Zlomilo to veľa ľudí. Najmä mnohé mladé dievčatá boli úplne zničené," píše sa v knihe.  Zlé skúsenosti s ňou mala aj Samantha Cohen, osobná sekretárka páru. "Sam vždy hovorila, že je to ako pracovať pre pár tínedžerov. Bolo nemožné s nimi vychádzať. Bola z toho zúfalá. Neustále sa hádala s Harrym kvôli Meghan," tvrdí v knihe jej autor Low. Aj jeden bývalý poradca páru považoval Meghan za problematickú osobu, keď ho mala už šesť mesiacov pred zasnúbami s Harrym dôrazne upozorniť, že "čoskoro bude jeho šéfkou". 

Za nevinou tvárou pod závojom sa podľa novej knihy skrýva poriadne zákerná mrcha:

Princ William po zistení, že kvôli nej odchádzajú zamestnanci, upozornil dvojicu, že sa majú k personálu správať ohľaduplne. Vo svojej arogancii mala vraj americká hviezdička povedať, že "nie je jej úlohou rozmaznávať ľudí".  Iste, nie je isté, koľko z toho je pravda, nakoľko je to prifarbené. No pri toľkých podobných tvrdeniach už azda možno povedať, že v tomto prípade zrejme skutočne platí, že bez vetra sa lístok nepohne.

Súvisiace články

Najčítanejšie