Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Trpké priznanie Žilkovej! Dokaličila si vnuka, bola nutná operácia!
Zdielať na

Trpké priznanie Žilkovej! Dokaličila si vnuka, bola nutná operácia!

Archívna reportáž

Veronikina dcéra Agáta bola svojho času českou Paris Hilton - aspoň čo sa škandálikov týka

Svoj blízky vzťah s mamou Veronikou Žilkovou (60) dokazuje Agáta Hanychová (37) aj tým, že sa s ňou často ukazuje na Instagrame, kde spolu vedú aj rozhovory na rôzne témy. Tesne pred oslavou piatych narodenín jej dcérky Mii, ktorú má s exmanželom Jakubom Prachařom (39), mala byť ich téma práve príprava oslavy, keď v jeden moment Veronika odbočila. Priznala, že si "dokaličila vnuka". 

​Žilková otvorene priznala, že zlomená noha jej vnuka Kryšpína (11) spred pár rokov, ide na jej triko. Ten, chudák, má následky až dodnes, ba dokonca musel ísť kvôli tomu prednedávnom aj na operáciu. Babičku však má stále veľmi rád, nepochybne si uvedomuje, že išlo o nešťastnú nehodu. 

V debate na Instagrame sa totiž Agáta začala sťažovať. "Musím priznať, že na mňa padala únava, ale to je jednoducho údel matiek," povedala Hanychová na margo svojej situácie, keď okrem nakrúcania šou musela stíhať aj návštevy syna Kryšpína v nemocnici, kde mu operovali nohu. Navyše, bola už aj tehotná. "Musím sa vám k niečomu priznať. Ja som bola tá, ktorá strážila Kryšpína a keď mal tri roky, som sa okolo neho nejako zamotala a spadla na neho. Následkom bola jeho zlomená noha," vyliezlo z Veroniky, čo spôsobilo chlapcovi problémy vedúce až k operácii. Noha mu totiž po zlomenine stehennej kosti rástla na postihnutej strane rýchlejšie, ak by nešiel na operáciu, čoskoro by bola dlhšia ako zdravá noha a chlapec by doživotne kríval.

Toto Žilková prezradila krátko po šokujúcom rozchode s manželom:

Snáď bude čoskoro syn Agáty a Mirka Dopitu v poriadku. "Kryšpín je už z nemocnice doma a presťahovala som ho z prvého poschodia na prízemie. Už sa zotavuje a bol veľmi statočný," oznámila Agáta vo vysielaní. Mama jej prisľúbila pomoc s opatrovaním detí počas náročného týždňa a pomáhal pritom zdatne aj jej nový partner Holomáč. "S Agátou sme sa týždeň snažili Kryšpína rozchodiť, aby nepotreboval barle. Potom sme odišli na nákup, a keď sme sa vrátili, prešiel cez obývačku bez palíc! Pepa ho to zvládol za pár minút naučiť. On si ho vlastne sám vyžiadal," priam s dojatím priznala herečka. Že to s bývalým rockerom myslia vážne, dokazujú aj ich vzájomné návštevy ich detí a vnukov.

Veronika a Agáta sú zohraná dvojka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Rodina je pre Veroniku Žilková najviac, venovala jej napriek svojej pracovnej vyťaženosti a aj stále venuje veľa času. Kvôli svojej chorľavej mame Olge Žilkovej (97) bola dokonca v čase prepuknutia pandémie ochotná priletieť z Izraelu, kde je jej manžel Martin Stropnický (65) veľvyslancom, aby ju zobrala k sebe domov a mohla sa o ňu osobne postarať. Tým, nechtiac, prispela k rozpadu svojho manželstva, keď nechala Stropnického "bez dozoru" a on si našiel milenku. V starostlivosti o mamu jej pomáhajú aj deti, najmä Agáta, keď treba. Teraz je však veľmi zaneprázdnená kvôli šou s jej partnerom Jaromírom Soukupom (53) a navyše, je v očakávaní. "Naozaj Agátku obdivujem. Je v jednom kole a nezastaví sa," súcitne poznamenala Žilková, ktorá mala pre vnukovu nehodu iste výčitky. Našťastie, všetko sa už zdá byť v poriadku.

Súvisiace články

Najčítanejšie