Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prežili vzťahové krízy, majú štyri deti, no predsa to vzdali! Slávny spevák priznal rozchod!
Zdielať na

Prežili vzťahové krízy, majú štyri deti, no predsa to vzdali! Slávny spevák priznal rozchod!

Fanúšikov Dana Reynoldsa (35), amerického hudobníka a speváka skupiny Imagine Dragons, a jeho manželky, speváčky skupiny Nico Vega Aje Volkman (42) prekvapila správa, že sa po vyše desiatich rokoch manželstva rozchádzajú. Oznámil to na sociálnej sieti Dan a zároveň sa všetkým poďakoval za lásku a podporu počas uplynulých rokov. Pár sa rozišiel už raz v roku 2018, ale nasledujúci rok sa uzmieril a k rozvodovému konaniu nedošlo. Nezhody medzi nimi zrejme pretrvávali naďalej a ich vzťah napriek štyrom deťom zrejme prestal mať zmysel.

​Sympatický pár sa dal dokopy v roku 2010, keď spolupracovali na entrée pre skupinu indického a alternatívneho rocku Nico Vega. Svoj spoločný projekt nazvali Egyptian. S týmto projektom sa spolu predstavili aj v Las Vegas. O necelý rok neskôr uzavreli manželstvo. Časom sa im narodili štyri deti, dcéra Arrow (10), dvojičky Giu a Coco (5) a syn Valentino (2), ktorý prišiel na svet po ich uzmierení v roku 2019. Reynolds je siedme z deviatich detí mormonskej rodiny a je stále členom mormonskej cirkvi Ježiša Krista svätých posledných dní. Jej členkou sa stala aj jeho manželka  Aja, ktorá je vegetariánkou a nepije alkohol.

Nezhody v ich manželstve vyplývali z častej neprítomnosti manžela doma, keďže neustále koncertuje a Aja je na výchovu ich detí zväčša sama. Toto je zrejme dôvod aj ich rozchodu, nič iné totiž nespomenuli. "So zármutkom oznamujem, že po mnohých krásnych spoločných rokoch sme sa s Ajou rozišli. Byť skvelými rodičmi pre naše deti je našou prioritou číslo jeden. Ďakujem vám, že ste nás počas všetkých tých rokov vždy podporovali láskou a starostlivosťou," napísal na sociálne siete Reynolds. Podobne sa pritom vyjadril po ich rozchode v roku 2018.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov kapely, ktorá ich má ale skutočne veľa:

"Po siedmich krásnych spoločných rokoch sa manželstvo Aji a mňa skončilo," prezradil vtedy spevák svojim fanúšikom. "Naše deti sú naďalej najdôležitejšie v našom živote a budeme ich naďalej spoluvychovávať s celou našou láskou," zdôraznil vtedy. No prešlo len pár mesiacov a začali opäť pribúdať správy plné lásky, veľkých vyznaní a nadšenia z obnovenia vzťahu.
Ešte v tom istom roku Reynolds priznal, že s Ajou napokon nepristúpili k rozvodovému konaniu, zmierili sa a dokonca spolu napísali mega úspešnú pieseň "Bad Liar". Volkman zas vtedy zdieľala na Instagrame emotívny príspevok. "Som na teba hrdá, Dan. Som hrdá na tvoju pokoru a schopnosť stále sa ukazovať ako basketbalový tréner a milujúci otec detí, ktorým si. Viem, že to bola bláznivá cesta. V toľkých momentoch nás to oboch zabilo. Minulý rok sme sa navzájom zabili a teraz sa znovu budujeme," dodala s nádejou a už čoskoro opäť čakali bábo, synček sa narodil v októbri 2019. Po takmer troch rokoch sa napriek snahe ich partnerský vzťah opäť ocitol v kríze a zvolili rozchod. No ktovie, možno vzťah dostane opäť šancu, lebo sa zdá, že napriek problémom sa majú stále radi.

Súvisiace články

Najčítanejšie