Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ľudia stávkujú na meno Agátinho a Jaromírovho potomka, niektoré tipy sú šialené!
Zdielať na

Ľudia stávkujú na meno Agátinho a Jaromírovho potomka, niektoré tipy sú šialené!

Zdroj: Instagram/AH

Téma tehotenstva Agáty Hanychovej (37) je aktuálne poriadne horúca. Po tak krátkom vzťahu s mediálnym magnátom Jaromírom Soukupom (53) tým šokovala mnohých. Nepochybne je ešte v ranom štádiu tehotenstva, keď budúce mamičky nezvyknú prezrádzať toto svoje sladké tajomstvo, ktoré obvykle ani nie je ešte vidieť. Ale podaktorí to predsa len vraj postrehli, keď si všimli jej zaguľatené bruško, ktoré jej vykúkalo akoby naschvál spod krátkeho trička. Ona dodala, že to mohli postrehnúť aj z toho, ako veľmi vnímala niektoré vône, keď varil Jaromír. Teraz podaktorí horlivci už špekulujú, či čaká dievčatko alebo chlapčeka.

​Zvýšeného záujmu o tehotenstvo Hanychovej si všimli a hneď sa toho aj chytili stávkové kancelárie. Už sú vypísané stávkové kurzy na pohlavie a meno jej budúceho dieťatka. Vyjadril sa k tomu pre Extra.cz aj bookmaker Michal Hanák. "Správa, že je Agáta v očakávaní, bola ako blesk z jasného neba. Otvorenosť a úprimnosť, s akou dvojica informovala o čerstvej novinke, nám dodala odvahu vypísať kurzy a zaradiť ich do našej ponuky. Práve dynamika ich vzťahu, keď sa zdá, že je naozaj možné všetko, nás inšpiruje," vysvetlil dôvod, prečo sa rozhodli do svojej ponuky zaradiť stávky na pohlavie a meno tohto horúceho páru šoubiznisu.

"Zaradenie programu v štýle "Dieťa Jaromíra Soukupa" v kurze 1,3:1 by si určite nenechal ujsť žiadny z ich fanúšikov. Prípadná účasť v reality šou 'Malé lásky' s kurzom 5:1 by potom nepochybne atakovala všetky historické rekordy sledovanosti. Nech je to tak či onak, prajeme hlavne veľa zdravia, a aby všetko dobre dopadlo," odkázal Hanák. Bookmakeri sa podobne ako veštica z kariet, Soňa Humlová, prikláňajú viac k tomu, že Agáta s Jaromírom budú mať dievčatko. Vypísali na to kurz 1,7:1., ten na chlapčeka je vyšší. Zatiaľ ale o tom, čo sa im narodí,  zrejme netušia ani budúci rodičia, a tak by si mohli staviť aj oni.

Fortuna ale vypísala aj kurzy na meno dieťatka, podobne ako to robia aj stávkové kancelárie v Británii, keď je v očakávaní niektorá významná členka britskej kráľovskej rodiny, ako boli napríklad Kate Middleton a Meghan Markle. Pre Agátinho potomka vymysleli v prípade dievčatka veľmi nezvyklé meno China v kurze 35:1, bola by s takým menom jediná v Česku. O máličko "normálnejšie" je mýtické meno Médea, to má kurz 30: 1, ako sa píše v tlačovej správe stávkovej kancelárie. V prípade chlapca sa objavili aj také mená inšpirované súčasnými politikmi ako Miloš s kurzom 20:1, Tomio má kurz dokonca až 111:1, Donald zas 100:1. Najvyššiu šancu má podľa bookmakerov meno Veronika, po starej mame. Na to ju kurz 15:1. No ako to už v prípade Agáty a Jaromíra býva, iste ešte dajú aj ďalšie podnety na stávky - napríklad, kedy bude svadba.

Tehotná Agáta si užíva pozornosti médii a pohodlia po boku budúceho otecka jej dieťatka Jaromíra Soukupa, ktorý pre svoju mladšiu polovičku neváhal vytvoriť vlastnú televíznu šou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie