Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Leoš Mareš prekvapil priznaním! Jeho malá dcérka má zvláštnu záľubu!
Zdielať na

Leoš Mareš prekvapil priznaním! Jeho malá dcérka má zvláštnu záľubu!

Archívna reportáž

Odkedy sa v marci tohto roku stali Monika Marešová (41) a Leoš Mareš (46) rodičmi, obaja zdieľajú s hrdosťou na sociálnej sieti dojímavé momenty so svojou dcérkou, ktorá je pre nich najväčším pokladom v ich spoločnom živote. Na jej príchod si museli pár rokov počkať, až ich to privádzalo priam do zúfalstva a vo vzťahu to začalo škrípať, preto aj navštevovali psychterapeuta. Malá Alex si dala načas s príchodom na svet možno aj preto, aby jej blahobytom obklopení a osudom rozmaznaní rodičia, najmä otec, pochopili, čo má v živote naozaj cenu. Teraz už iste nemajú žiadne pochybnosti.

​​Rozkošnými fotografiami svojej dcérky zásobujú Marešovci pravidelne svojich sledovateľov na Instagrame už pol roka. Stala sa miláčikom snáď všetkých ich priaznivcov. K jedným z nich patrí aj spevák Julián Záhorovský (37), ktorý sa s Leošom Marešom pozná z čias, keď súťažil v jednej známej televíznej súťaži v roku 2004. "Ak bude Alex vtipná po Leošovi a po jej mame krásna, je mi ich ľúto, pretože budú musieť odháňať od dverí húfy nápadníkov a určite sa nezastavia. Leoša poznám, sledujem ho na Instagrame a musím mu vysloviť poklonu, že má krásnu dcéru, dokonca by som povedal, že je mu dosť podobná," zablahoželal jej prostredníctvom ŽivotvČesku.cz.

​Ale gratulantov k rozkošnej dcérke, ktorá sa na otca jednoznačne podobá, má Mareš neúrekom. Nikoho iste nenechalo bez úsmevu ani video, kde mama kočíkuje po chodníkoch botanickej záhrady a bábo pritom obdivuje okolité exotické stromy. "Botanická záhrada je najviac. Kam sa zatiaľ hrabe zoologická záhrada, my jednoducho chodíme len na stromčeky," napísal v popise k videu nadšený otecko Leoš, ktorý jej obdiv stromov zachytil počas nakrúcania. Iste sa jej páčia pohyby listov a aj takto spoznáva svet, no je to pomerne neobvyklé, keďže deti vždy fascinujú najmä zvieratká.

Leoš Mareš vyznal lásku Monike aj prostredníctvom piesne s názvom Slib: 

Leoš si neskoršie otcovstvo teraz užíva naplno. Aj keď je otcom aj dvoch starších synov, Jakuba (17) a Matěja (13), v čase ich útleho detstva na nich kvôli kariére veľa času nemal. Vychovávala ich najmä mama Monika, Leošova exmanželka, ktorá ich viedla k vodným športom, pričom aj ona kedysi vynikala v súťažiach vo vodnom lyžovaní. Súťažiť začal aj Jakub, ktorého trénuje. Tento rok sa stal vicemajstrom republiky, a vraj mohol byť aj majstrom. "Kubo urobil osobný rekord v slalome a aj v skoku na lyžiach. Zároveň je pre mňa majster republiky v skoku do sedemnásť rokov. Keďže však tento rok došlo k spojeniu kategórií a hodnotenie bolo na základe kombinačných bodov, tak Kubo skončil oficiálne na druhom mieste," vysvetľovala Monika dôvod, prečo sa Jakub nedostal celkom na vrchol. Leoš má prosto všetky dôvody byť hrdý na svoje tri deti, no pochopiteľne, jeho malá princezná je nateraz stred oteckovho vesmíru.

Leoš chodí so svojou malou dcérkou najradšej do botanickej záhrady: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Súvisiace články

Najčítanejšie