Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Už aj najmladšia Žilkovej dcéra vyvádza na sociálnej sieti! A Hanychová ju škaredo natrela!
Zdielať na

Už aj najmladšia Žilkovej dcéra vyvádza na sociálnej sieti! A Hanychová ju škaredo natrela!

Zdroj: TikTok

Rodinka herečky Veroniky Žilkovej (60) patrí medzi veľkých vyznávačov sociálnych sietí. Ako prvá s nimi začala Agáta Hanychová (37), ktorá si z nich po čase spravila zárobkovú činnosť. Má takmer tristotisíc sledovateľov na Instagrame, zväčša ženského pohlavia, s ktorými každodenne rieši rôzne otázky. Postupne do toho zatiahla aj mamu a už asi ani ona si nevie predstaviť deň bez zdieľania s jej sledovateľmi na Instagrame. A do tretice aj tretia žena z tejto rodiny, iba sedemnásťročná Kordula Stropnická už fičí na sociálnych sieťach, pre zmenu uprednostňuje medzi mádežou obľúbený TikTok.

​Kedysi krehko vyzerajúce dievčatko s okuliarami začína riadne vystrkovať rožky. Asi aj pod vplyvom svojej o dvadsať rokov staršej nevlastnej sestry Agáty, ktorá Kordulu už pred pár rokmi zasvätila do tajov mejkapu, čo, samozrejme, hneď manifestovala aj na sociálnej sieti. Je pravda, že z Korduly medzitým vyrástla krásavica, prestala nosiť okuliare, ktoré zrejme nahradila šošovkami a ľudia žasli nad jej premenou. V lete sa objavila po prvýkrát spolu s mamou na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch na červenom koberci v odvážnych šatách a stala sa hneď hviezdou festivalu.

No ktovie, či práve tým nezískala aj množstvo obdivovateľov medzi chlapcami a ponuky na rande sa jej aj prostredníctvom sociálnej siete len tak hrnuli. Kordula ale mlčala, to by ale nemohla mať za sestru Agátu. Tá ju totiž škaredo natrela, že už niekoho má, a to rovno na streame na Instagrame, keď tam viedla rozhovory so sledovateľmi spolu s jej mamou. "Včera mi Kordula volala. Teda takto, volal mi jej chlapec," prehodila akoby náhodou, ale skôr sa zdá, že to bol jej zámer. Veroniku len tak nadvihlo, hneď ju zahriakla, čo to rozpráva a mieša sa do súkromia svojej ešte neplnoletej sestry. "Nie! Vôbec! Ticho, ty si hrozná," okríkla dcéru Žilková, a tak Agáta na sklamanie jej divákov toho viac o prvej lásky sestry nepovedala.

Kordula bola ešte pred dvomi rokmi ostýchavé dievčatko, dnes je už všetko inak:

Azda sa aj Žilková zľakla, že jej všetečná dcéra prezradí niečo aj o jej novom vzťahu s rockerom Pepom Holomáčom (62), čo bolo vtedy ešte tajomstvo. Možno aj preto sa Veronika rozhodla zakrátko vyjsť s pravdou von, aby ju nepredbehla a nenatrela Agáta. No mladučká slečna Stropnická zrejme prežíva prvú skutočnú lásku, ako azda každá dospievajúca dievčina. Snáď nepôjde v stopách staršej sestry a nebude meniť nápadníkov ako ponožky. Ku Kordulinmu imidžu krehkého stvorenia to skutočne akosi nesedí.

@kordulastropnicka

♬ Get it together - Tik Toker

Vyzerá oveľa citlivejšie ako Agáta s jej večnou drzosťou a imidžom "vyžitej" ženy. Snáď sa už konečne upokojí po boku päťdesiatnika Jaromíra Soukupa (53), s ktorým, ako sa priznala, čakajú už aj dieťa. Zato Kordula pomaly ale isto začína provokovať šteklivými zábermi, ako pred nedávnom, keď sa na Tik Toku objavila vo videu v sexi spodnej bielizni spolu s kamoškou a prehodila pri tom aj vulgárnejší výraz "Bitch, yeah." Zdá sa, že Žilkovej rodinka je jednoducho "akoby ich jedna mater mala", kam sa ale Kordula posunie, si môže človek zatiaľ len domýšľať.

Vo videjku s kamoškou došlo aj na vulgárne konštatovanie:

TikTok

Súvisiace články

Najčítanejšie