Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Problém so Žilkovej novým priateľom! Ozvala sa jeho MANŽELKA, poriadne zúri!
Zdielať na

Problém so Žilkovej novým priateľom! Ozvala sa jeho MANŽELKA, poriadne zúri!

Zdroj: instagram/VŽ

Po tom, čo sa Veronika Žilková (60) iba nedávno priznala, že má po svojom boku nového chlapa, bývalého rockera a bubeníka skupiny Argema Josefa Holomáča (62), sa snáď nenašiel nikto, kto by jej to neprial. Od februára, keď jej oznámil manžel Martin Stropnický (65) mailom, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza, si preto užila veľa trápenia. A tak teraz príjemne prekvapila, keď priznala novú lásku. No nepotešila všetkých. Najväčší šok priznaním o novej známosti spôsobila Žilková iste jeho manželke. Tá sa o nevere manžela totiž dozvedela len z jej vyjadrenia z médií, manžel jej to priznať neráčil.

​Holomáčova manželka sa tak ocitla v podobnej situácii ako herečka, keď sa jej manžel nečakane priznal, že má mladú milenku, hoci na to bola dlhšiu dobu upozorňovaná anonymom. Je preto prinajmenšom nepochopiteľné, že dokáže spraviť to isté inej žene, hoci ako je známe, rovnako to spravila aj so Stropnickým, ktorý sa kvôli Žilkovej rozvádzal. "Pán Holomáč nie je priateľom pani Žilkovej, ale jej dočasný milenec, pretože je ženatý a rozvádzať sa kvôli nej rozhodne nehodlá," poslala správu Super.cz Martina Holomáčová.  

"Pani Žilková by sa nad svojím správaním mala tiež zamyslieť. Je mi veľmi ľúto, že sa s ňou manžel rozišiel, ale ona nakoniec robí to isté, rozvracia doteraz fungujúce manželstvo. Aj keď som o ich vzťahu mala už nejakú dobu podozrenie, stále som verila, že ide len o priateľský vzťah," vysvetľovala Holomáčova manželka pozadie nevery. "Nebola som ani vopred informovaná o tom, že pani Žilková má v úmysle tento vzťah mediálne zverejniť. Iste teda pochopíte, že to bol pre mňa šok sa takúto vec dozvedieť z médií a od svojich priateľov a mojej rodiny. Spôsobila mi tým verejnú hanbu a poníženie nielen v osobnom, ale aj v pracovnom živote," posťažovala sa právom rozhorčená žena.

Pozrite si trailer k filmu Spolu s Veronikou Žilkou v hlavnej úlohe: 

Ktovie, ako zareaguje Veronika Žilková, ktorá mala potrebu svoj vzťah s Holomáčom zverejniť, aj keď iste musela vedieť, že je ženatý, čo ale zatajila vo svojej oznámení. "Sme spolu, tak sme si išli pozrieť film Spolu. Nemáme čo tajiť," zverila sa Veronika svetu. "Už sa tým netajíme... Áno, niekoho som stretla. Niekoho z úplne iného sveta. Stretla som bývalého rockera, basáka zo slávnej skupiny Argema," povedala aj počas rozhovoru v relácii ShowTime a dodala s nadšením: "Je skvelé, keď vás život zvedie s niekým, kto jej rovnako starý, kto má veľa podobných zážitkov, pozná rovnaké filmy... Dá sa začínať znovu..," ospevovala nový vzťah a verejnosti sa zdalo byť všetko dokonalé. Pochválila sa, že s Pepom bola už aj na Morave, kde ju zoznámil aj so slávnym bratom Karlom, autorom hitu Vyznání. Len s manželkou Žilkovú zjavne nezoznámil a je otázne, čo spraví tento škandálik s jedným, alebo druhým Holomáčovým vzťahom.

Veronika už netají identitu novej známosti, obaja zaľúbenci sú podľa slov herečky v rozvodovom konaní s bývalými partnermi:

Súvisiace články

Najčítanejšie