Oblačno
21°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Meghan ide na vec! Vyžiadala si súkromnú audienciu u kráľa Karola III., TOTO má mať za lubom!
Zdielať na

Meghan ide na vec! Vyžiadala si súkromnú audienciu u kráľa Karola III., TOTO má mať za lubom!

Archívna reportáž

Vojvodkyňa zo Sussexu, Meghan Markle (41), sa opäť ukázala ako veľmi iniciatívna osoba. Možno sa poradila s odborníkmi, že by bolo fajn sa udobriť so svokrom, novým kráľom Karolom III. Ten síce vo svojom prvom prejave spomenul aj Harryho a jeho manželku a vyjadril lásku k nim, ale niečo medzi nimi zrejme stále škrípe, keď sa napokon rozhodol, že sa nemôžu zúčastniť špeciálnej uvítacej recepcie pre hlavy štátov a kráľovstiev z celého sveta večer pred pohrebom Alžbety II. Zdôvodnil to tým, že nie sú pracujúcimi členmi rodiny, tzv. seniormi. A Meghan sa rozhodla konať.

​Údajne tesne pred odletom do USA požiadala o súkromnú audienciu u svokra. Ako uviedli na portáli DailyMail, kráľovský spravodajca Neil Sean poskytol zaujímavú informáciu. "Rada by chcela vyčistiť vzduch," konštatoval jednou vetou, aká má byť jej motivácia. Sean ďalej vo videu na YouTube, ktoré zverejnil 17. septembra, tvrdí, že mu túto správu oznámil "veľmi dobrý zdroj"."Údajne by sa teraz pred ich návratom do Kalifornie rada stretla na audiencii s kráľom Karolom III. Presne tak - Meghan sa chce stretnúť s kráľom Karolom III. Počuli ste správne," oznámil. Neil k tomu dodal, že žiadosť bola novému kráľovi odovzdaná vo forme "formálneho listu".

List v písomnej podobe je podľa Neila obvyklým spôsobom, ako požiadať o stretnutie s britským panovníkom. Ten od Meghan mala podať tesne pred tým, ako kráľovská rodina vstúpila do oficiálne týždeň trvajúceho obdobia súkromného smútku po skone kráľovnej Alžbety. Podľa Neila to bol od nej odvážny krok. Obdobie verejného smútku sa skončilo 19. septembra, po tom, čo bola zosnulá kráľovná uložená vedľa svojho manžela, princa Philipa, v kaplnke kráľa Juraja VI. na Windsorskom zámku. Bola pochovaná zabalzamovaná, v olovom obloženej rakve, zároveň vedľa svojich rodičov, kráľovnej matky Alžbety a kráľa Juraja VI.

Pohreb kráľvnej Alžbety II. je mimoriadne sledovanou udalosťou svetových médií, pozornosť sa však ušla aj Harrymu a jeho manželke Meghan:

"Podľa tohto listu v podstate cíti, že by to bola príležitosť vyčistiť vzduch, oddeliť práva od neprávostí a vysvetliť niektoré dôvody toho, čo robili počas posledných dvoch rokov," pokračoval vo svoje úvahe kráľovský spravodajca. Priznal sa, že "netuší", či kráľ vyhovie Meghaninej tak trochu trúfalej žiadosti. Ale už v minulosti táto neveľmi známa herečka z Kraváťakov prejavila trúfalosti až-až, keď sa dokázala dostať do kráľovskej rodiny sobášom s Harrym. Ako je mnohým jasné, aj Neil tvrdí, že to dokazuje, že Meghan je vo zväzku s Harrym "líderkou". Myslí si popritom, že Meghan môže byť tou najlepšou osobou na podanie takejto žiadosti za Sussexovcov, keďže Harry má byť známy svojou "horúcou hlavou". Ktovie, či jej schopnosti ohúria aj kráľa.

Meghan čaká náročná cesta k dôvere členov kráľovskej rodiny, o tú prišla obvineniami a útokmi v médiách:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sarah Tilotta (@stilotta)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie