Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
TAKTO zistili, že je Agáta v tom! A tu je odpoveď, akého je bábo pohlavia a či bude svadba!
Zdielať na

TAKTO zistili, že je Agáta v tom! A tu je odpoveď, akého je bábo pohlavia a či bude svadba!

Zdroj: instagram/AJS

Po prevalení správy o tehotenstve Agáty Hanychovej (37) s Jaromírom Soukupom (53) k tomu povedali zaľúbenci pár slov aj v ich šou. Niet pritom pochýb, že to bude najbližšie mesiace hlavná téma relácie s názvom Agáta Jaromíra Soukupa. Ktovie, či mal Jaromír v hlave od začiatku práve takéto predstavy pri tom, keď sa nadchol pre myšlienku, aby spolu s Agátou začali s týmto programom v jeho televízii. Podľa slov Veroniky Žilkovej (60) však bolo počatie dieťatka plánované a veľmi vytúžené oboma, vraj najmä Soukupom. Azda sa obával povestných troch mesiacov, po ktorých Hanychová zvykla posledné dva roky opúšťať svojich frajerov, a tak si ju takto poistil.

​Rýchlosť, akou sa pár snažil o tehotenstvo, je naozaj až šokujúca, ako ale všetko od začiatku ich vzťahu, čím zabávali verejnosť počas dlhých letných dní. Ako sa ukazuje, doprajú im zábavu aj na jeseň a zimu. Už to bude ale aj s rastúcim bruškom Agáty. Veľmi pozorné oko si mohlo všimnúť, že Agáte skutočne trošku vyskočilo bruško, ale rovnako dobre to mohlo byť aj z iných, bežných telesných stavov. Podľa nej mala aj iné príznaky. "Bolo to na mne vidieť, keď si z niečoho varil, napríklad huby. Čudujem sa, že to ľudia nespoznali skôr," prezradila v debate s Jaromírom ďalší detail, že jej niektoré veci začali nepríjemne zapáchať.

Zároveň uviedla aj časovú postupnosť, akou na to v rodine prichádzali. "Ako prvá som to vedela ja, urobila som si testy, potom lekár a nakoniec aj Jaromír," priznala, že nastávajúci otecko bol až tretí, čo sa ale dá z dôvodu uistenia lekárom chápať. Diváci jej položili otázku, ako na to reagovali deti z jednej aj druhej strany. "Jaromírove deti sa to dozvedeli ako prvé, moje deti čakali až na vyšetrenie. Všetci reagovali pozitívne,"  odpovedala im Agáta. Je ale skutočne neobvyklé takto skoro informovať o tak citlivej záležitosti, keďže prvý trimester je ešte veľmi rizikový. Ale je to horúca téma na pritiahnutie pozornosti verejnosti a divákov a to majú budúci Soukupovci radi. 

Agáta po boku multimilionára Soukupa doslova žiari, vidieť to aj na kamerách ch spoločnej šou Agáta Jaromíra Soukupa:

Viac detailov už neprezradili, a tak ostávalo opýtať sa už len kariet. Pre expres.cz sa na to podujala veštica Soňa Humlová. Práve tá už pred časom predpovedala, že sa Agáta dá dokopy so starším mužom zo šoubiznisu. "Pani Agáte tento vzťah veľmi prajem a pevne verím, že do roka bude aj pani Soukupovou... Vidím, že ako pani Hanychová, tak aj pán Soukup sú rodinné typy," začala s výkladom a pozrela sa aj na to, čo sa páru narodí. "Ja tu vidím dievčatko, páru ho veľmi prajem, a tehotenstvo bude prebiehať tiež dobre," ukázali jej karty, ale dodala, žeby mala Agáta predsa len trošku zvoľniť.

K malej Mii a Kryšpínovi pribudne čoskoro súrodenec, pohlavie bábätka zatiaľ nie je známe, veštica však vidí dievčatko:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 "Beriem tento vzťah ako požehnanie pre oboch. Pani Hanychová sa dočká svojej vysnívanej rodiny, jej životné hodnoty a postoje sa mierne zmenia. Vedľa pána Soukupa úplne rozkvitla a je z nej veľká dáma, to jej veľmi prajem, pôsobí nežnejšie a objavuje v sebe svoju vnútornú bohyňu," uzavrela svoju veštbu Humlová a už si len treba počkať, čo všetko sa jej podarilo trafiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie