Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tak predsa! Krainová podstúpila prvú plastickú operáciu, TOTO si dala vylepšiť!
Zdielať na

Tak predsa! Krainová podstúpila prvú plastickú operáciu, TOTO si dala vylepšiť!

Archívna reportáž

Ako každá žena, nech je akákoľvek hviezda, aj modelka Simona Krainová (49) starne. To sa prejavuje, pochopiteľne, aj na jej tvári a rozhodla sa konať. Simona tak už viac nemôže tvrdiť, že nemá žiadnu plastiku. Prezradila to úprimne rovno svojim sledovateľom na Instagrame, čo ich muselo poriadne prekvapiť. Je ale tvárou jednej pražskej kliniky estetickej kozmetiky, a tak mnohí vážne pochybovali, že práve ona si nepomáha jej službami. Konečne sa k tomu priznala, aj keď len v súvislosti s jej aktuálnym podstúpením chirurgického zákroku.

Bývalá medzinárodná topmodelka z mól aj časopisov sa so svojím starnutím rozhodne nechce zmieriť bez boja. Na svojej postave stále tvrdo pracuje, pričom si málokedy odpustí každodenný, niekoľko kilometrov dlhý ranný beh. Neprežíva ale bežné starosti ženy v domácnosti, keďže na to má platenú pomocníčku, ľahko tak môže venovať celé hodiny sebe. Každoročne chodia s manželom na dovolenky do exotických destinácií, kde si doprajú ísť občas sami dvaja, aj keď zväčša so sebou berú ich dvoch synov. S tými počas pandémie strávili mesiace na ostrove v Karibiku. Nedávno si kúpili v Dominikánskej republike vlastné obydlie, kde sa chystajú zakrátko stráviť minimálne zimu, ktorá bude v Európe zrejme krutá.

Predtým chce Simona ale podstúpiť estetický zákrok na jej spadnutých viečkach. "Znie to hrozne. Ale ja z tej kudly mám obrovský rešpekt. A aj keď som sa na sociálnych sieťach od rôznych  'hejterov ' dozvedela, že som už určite absolvovala veľa plastických zákrokov, tak musím povedať, že toto je môj prvý," zverila sa Simona v rozhovore pre iDnes.cz"Prsia mám ale svoje. To by som chcela povedať znovu tým, ktorí stále pochybujú," nezabudla dodať Krainová s tým, že priznala botoxový lifting alebo lifting nití, nie však chirurgický zákrok. "Tento zákrok absolvovalo veľa žien a mužov v mojom veku a nie je to niečo, čo by mi urobilo zle. Krásne mi to otvorí oči a nebudem ich mať večer tak unavené. Robí sa to veľmi šetrnou metódou, tak sa ani nebojím toho, že by rekonvalescencia trvala dlho, že by ste ma ma potom aj mesiac nevideli," tvrdí.
Simona Krainová o sociálnych sieťach:

​A odvahu dodáva aj iným ženám, ktoré sa prispôsobujú názoru partnerov. "Nenechávajte ich rozhodovať o tom, aké veľké alebo malé prsia budete mať, ako máte vyzerať, tváriť sa a žiť... Nechcem znieť ako nejaká feministická blbka, ale ten, kto vás miluje, vás nechá rozkvitať a dýchať! Nie ste nikoho majetkom, nenechajte sa zo strachu zahnať do kúta mindrákov a pochybností niekoho iného. Je to váš život, vaša tvár a telo, v ktorom žijete, váš chrám, a podľa toho s ním nakladajte. Žite hlavne podľa svojich snov a predstáv... Nebojte sa, každý cool chlap vás podporí a bude stáť pri vás," vyzvala ženy na Instagrame s poznámkou, že považuje za smutné, keď to tak nevnímajú. "Chcela by som apelovať na to, aby si ľudia uvedomili, že veľa ľudí, žien aj mužov, chce skrátka vo svojom veku vyzerať dobre," dodala na záver a v jej prípade je jasné, že má po boku muža, ktorý ju vo všetkom podporuje. Napokon, aj sám sa už nechal skrášliť.

Vzhľad Simony Krainovej je pre mnohé ženy v jej veku veľkou motiváciou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie