Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo sa to s ňou deje?! Pizingerová robí chybu za chybou, aj z pumpy odišla bez platenia!
Zdielať na

Čo sa to s ňou deje?! Pizingerová robí chybu za chybou, aj z pumpy odišla bez platenia!

Archívna reportáž

Tehotenstvo Pizingerovej všetkých šokovalo

Napriek päťdesiatke na krku sa Vendula Pizingerová správa akoby mala aspoň o dvadsať menej. Je to azda aj vďaka jej mladému manželovi Josefovi Pizingerovi (32), ktorý jej obrátil život celkom naruby. Pokým sa s ním nedala dokopy, bola skôr kaviarenský typ, vyznávajúci bohémsky spôsob života, ku ktorému ju priviedol jej zosnulý manžel Karel Svoboda (†68). Láska k o vyše sedemnásť rokov mladšiemu partnerovi ale dokázala urobiť priam zázraky. Pred jej päťdesiatkou sa im narodil ich spoločný syn Josef a už v jeho útlom veku sa s ním vybrali do zahraničia za dobrodružstvami.

​Ženy vo veku Venduly Pizingerovej už zväčša uprednostňujú pokoj a pohodičku, a aj na dovolenku si vyberajú miesta, kde majú zabezpečený všetok komfort na svoj relax. Ona to tak nemá, hoci vo svojej mladosti si užívala len samé luxusné dovolenky v exotických destináciách spolu so Svobodom. S manželom Josefom dokáže na dovolenkách žiť aj ako skautka. Dokazuje to svojim sledovateľom na sociálnej sieti príspevkami z jej ciest, kde si neužíva žiaden komfort luxusných rezortov. Podstupuje túry v drsných prírodných podmienkach a nebojí sa spať ani "pod širákom". To sa prejavuje pozitívne aj na jej postave, keď má figúru pomaly lepšiu, ako pred 20 rokmi.

Malú chybičku krásy v jej nažívaní so športovcom Josefom ale predsa len nedávno priznala. Zrejme už toho má niekedy Vendula dosť. "Posledných pár dní perlím. Tak sa ale môj muž tvári spokojne. No, nemá to so mnou niekedy jednoduché. Ja so sebou tiež nie. Život so seniorom," konštatovala s humorom vo svojej krátkej spovedi na sociálnej sieti. Vendula priznala, čo ostatné dni vyvádza: "Poškriabala som panvicu, stratila pas, odhalila veľmi zvýšené zálohy a omylom odišla z benzínovej pumpy bez zaplatenia, ráno sa mi schoval náš hluchý pes a hodinu som ho hľadala." Takáto úprimnosť je ale pre riaditeľku nadácie Kapka naděje typická.

Vendula o vzťahu medzi jej zosnulým manželom, slávnym skladateľom Karlom Svobodom a speváckej legende Karlovi Gottovi: 

​Vek človek jednoducho tak úplne neobabre. Napriek ochote rodinných príslušníkov pomáhať, nezvládala Vendula podľa vlastnej mienky ani neskoré materstvo práve najľahšie. Svojho času sa na režim bábätka a jej trvalú únavu posťažovala s tým, že je iné, keď sa nevyspí mladá žena v dvadsiatke, tridsiatke, no v jej veku už robí kvôli tomu rôzne hlúposti. "Tak už mám spálené hrnce, minule sa mi chytila utierka, poliala som sa kávou," pridala zopár príkladov. Pofrflala si nedávo aj na jej dovolenku na Socotre s manželom, kde v horúčave s ním nezvládala tempo a riadne za ním zaostávala na túrach, k tomu s ním spala aj "pod širákom", ale vyzerá, že ju to baví a zrejme pritom ani celkom neklame. Kým sa jej zdajú byť prešľapy vtipné, je ešte dobre. Napokon, nič tragické sa nedeje, azda len by mala počúvnuť svoje telo a trochu tempo zvoľniť.

Vendula si vie urobiť žarty aj na vlastný účet a rada pobaví svojich sledovateľov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie