Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po dcére odstrihol Patrasovú aj jej syn! Celá rodina pokope, mamu ale nepozval!
Zdielať na

Po dcére odstrihol Patrasovú aj jej syn! Celá rodina pokope, mamu ale nepozval!

Archívna reportáž

Sedem rokov trvajúci mimomanželský vzťah Slováčka poznačil rodinu

Po nedávnej premiére muzikálu Alenka v ríši zázrakov, kde sa predstavila v hlavnej úlohe Anička Julie Slováčková (27), vystúpil v programe na doskách divadla Semafor so svojím Big Bandom aj jej brat Felix Slováček mladší. Týmto spôsobom oslávil svoje 39. narodeniny. Kým na premiéru s Aničkou prišla spolu s manželom Felixom Slováčkom (79) pozrieť výkon svojich detí aj Dagmar Patrasová (66), v Semafore chýbala.

​Je celkom pravdepodobné, že Dagmar neprišla práve pre trapas po premiére na afterpárty v Hudobnom divadle Karlín. Opäť raz totiž nezvládla svoje pitie a po ceste k autu sotva stála na nohách. Anička sa kvôli nej na afterpárty k jej vlastnej veľkej premiére radšej ani neukázala.

Narodeninový koncert pred zaplneným hľadiskom Semaforu si oslávenec Felix Slováček mladší poriadne užíval. Na pódiu si spolu s ním s chuťou zaspievala aj jeho sestra Anička a nechýbal tam ani jeho slávny otec. Dokonca hral so svojím synom na dvojitý klarinet a bol to vraj naozaj vyrovnaný súboj. "Dáda sa tu určite neobjaví, nikto nie je zvedavý na jej eskapády. Aničke to naposledy v Karlíne stačilo," prezradil pre Blesk jeden z členov orchestra Big Bandu, ktorý tam účinkoval tiež. Je to kruté konštatovanie pre Dagmar Patrasovú, ktorá si ale napriek všetkému svoj problém stále nepriznáva.

Súrodenci Slováčkovci sa pred rokom predviedli v šou Jana Krausa:

Tak, ako neprišla na narodeniny svojho manžela po jej autonehode koncom mája, po ktorej odmietla dychovú skúšku a potácajúc sa vybrala z miesta nehody domov, neodvážila sa teraz prísť ani na narodeninový program jej syna. Dá sa len domýšľať, že ju upozornili, že je tam jej prítomnosť neželaná. Večer v Semafore si tak mohli na pódiu užívať v rodinnej pohode traja zostávajúci členovia rodiny. Ktovie, čo vtedy prežívala Dáda doma, ostáva len veriť, že smútok neutápa v alkohole. Rodina to s ňou v tomto smere už pravdepodobne vzdala.

Syn ide pevne v stopách otca:

Najväčšou obeťou Patrasovej správania, zapríčineného hlavne dlhoročnou neverou manžela Slováčka, je zrejme citlivá dcéra Anička. Tá sa donedávna liečila z rakoviny prsníka, ktorá mala azda pôvod aj v stresoch. Verí, že po jej vyliečení sa jej už nevráti, ale práve preto potrebuje pohodu v živote a rodičia akoby si to ani neuvedomovali, keď neustále zásobujú médiá škandálmi. Felixovi sa ale na rozdiel od Dády jeho eskapády zatiaľ vždy prepiekli, aj keď aj on si rád v spoločnosti vypije a potom sa nie vždy správa ako gentleman. No po poslednom škandále pre šteklivé flirtovanie s vnadnou blondínou po premiére filmu Jan Žižka sám priznal, že mu to aj pracovne k jeho dobrému menu neprispieva. Ale zjavne, ani on si nedá povedať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie