Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Soukup sa už chváli: Agáta je tehotná!
Zdielať na

Soukup sa už chváli: Agáta je tehotná!

Zdroj: Instagram/AH

Ostro sledovaný vzťah bizarnej dvojice Agáty Hanychovej (37) a Jaromíra Soukupa (53) naberá na obrátkach. Odvtedy, čo sa prevalilo, že sa dali dokopy, ubehli už vyše tri mesiace a jeden sa nestačí čudovať, kam až stihli vo svojom vzťahu zájsť. Najskôr ich spoločne strávili mesiac na dovolenke v Marbelle vo vile Soukupa, nasledoval spoločný týždeň v New Yorku v jeho apartmáne s výhľadom na Manhattanu a v septembri už prišla na rad ich vlastná reality šou na súkromnej televízii, ktorú tento mediálny magnát vlastní. A najnovšie prišlo najväčšie prekvapenie.

​O tehotenstve Agáty sa už špekulovalo, ale ona sama to nepripúšťala, a rázne na to reagovala aj verejne. "Tiež som počula, že plánujeme dieťa. Dokonca som počula, že som už tehotná. Tak chcem povedať, že nie som a ďalej to nechcem ani komentovať," uviedla veci na správnu mieru pred časom Hanychová. Jediné dieťa, ktoré s Jaromírom očakávali, bolo to ich televízne, ako povedala. Ale ktovie, či svoj názor odvtedy nezmenila. "Jarda sa už chváli kamarátom, že jeho Agáta je tehotná. Je to len veľmi čerstvá správa, ale obaja sú z toho viacmenej šťastní," prezradili novinku pre eXtra.cz údajne hneď dva na sebe nezávislé zdroje blízke páru.   

Zatiaľ čo Agáta na klebety vôbec nereagovala, Jaromír bol ochotný predsa len niečo k tomu povedať. "No, to máte lepšie informácie ako ja," obišiel rafinovane priamu odpoveď na jasnú otázku. Ale bola by to poriadna bomba hodená do ich rozbehnutého vzťahu, a mohla by riadne poznačiť aj priebeh ich televíznej šou. Ale je tiež možné, že po zatiaľ neveľkom úspechu a ohlase televíznych divákov, by ju takto mohli elegantne ukončiť.

Agáta a Jaromír o spoločných plánoch a deťoch: 

Ale o tom, že by si nechala ambiciózna Agáta len tak vziať šancu byť na obrazovke, možno vážne pochybovať. Aj keď na Instagrame je kráľovnou a jej živé vystúpenia sú veľmi sledované, predsa len bolo jej túžbou postúpiť o level vyššie a Jaromír jej dal veľkú šancu. Podľa jeho slov na to, v akej podobe by to mohlo byť, prišiel práve počas ich spoločného streamovania z Marbelly, keď mu to vnukla jedna sledovateľka tým, že sa vyznala s akým nadšením ich sleduje. "Keď som na Instagrame videla, aký obrovský záujem majú ľudia o naše živé vystúpenia, zhodli sme sa, že je to škoda obmedziť ich len na Instagram. Jaromír prišiel s tým, že by to bolo fajn aj pre televíziu, a musím povedať, že sa na to strašne veľmi teším," vysvetľovala zas Agáta pre Sedmičku a nápad posunúť ich živé vystúpenia do televízie sa stal vďaka mediálnemu magnátovi čoskoro realitou. Spoločné dieťa by bol ale rozhodne väčší projekt, no skutočne by bolo veľmi prekvapivé, ak by do toho išli tak skoro. Ukáže sa už o prá týždňov, či boli tieto klebety pravdivé.

Vo svojej šou občas prezradia zaľúbenci pikošky zo svojho súkromia:

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie